ÖZTÜRKLEVENT İLÇEMİZİ BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2019 - 09:36, Güncelleme: 14.11.2019 - 09:36
 

ÖZTÜRKLEVENT İLÇEMİZİ BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

Hemşerimiz Karikatür Sanatçısı Ahmet Öztürklevent İstanbul’da düzenlenen uluslararası yarışmada yine başarı ödülü alarak ilçemizi bir kez daha gururlandırdı.

Aydın Doğan Vakfı’nın 36.sını düzenlediği, Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda hemşerimiz Öztürklevent’in çalışması seçici kurul tarafından başarı ödülüne layık görüldü. 63 ülkeden 583 sanatçının 2 bin 172 karikatür ile yarıştığı, otoritelerce “karikatür dünyasının Oscar’ı” olarak nitelendirilen yarışmanın sonuçları uluslararası seçici kurul tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda; hemşerimiz Ahmet Öztürklevent (Türkiye), Alberto Morales Ajubel (İspanya) ve Hicabi Demirci (Türkiye) Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Hemşerimiz Öztürklevent, aynı yarışmada daha önce de 2 kez birincilik ödülü alarak ilçemizi defalarca gururlandırmıştı. 
Hemşerimiz Karikatür Sanatçısı Ahmet Öztürklevent İstanbul’da düzenlenen uluslararası yarışmada yine başarı ödülü alarak ilçemizi bir kez daha gururlandırdı.

Aydın Doğan Vakfı’nın 36.sını düzenlediği, Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda hemşerimiz Öztürklevent’in çalışması seçici kurul tarafından başarı ödülüne layık görüldü.

63 ülkeden 583 sanatçının 2 bin 172 karikatür ile yarıştığı, otoritelerce “karikatür dünyasının Oscar’ı” olarak nitelendirilen yarışmanın sonuçları uluslararası seçici kurul tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda; hemşerimiz Ahmet Öztürklevent (Türkiye), Alberto Morales Ajubel (İspanya) ve Hicabi Demirci (Türkiye) Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Hemşerimiz Öztürklevent, aynı yarışmada daha önce de 2 kez birincilik ödülü alarak ilçemizi defalarca gururlandırmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.