PARILTI ÇİFTİNDEN ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2014 - 07:15, Güncelleme: 26.12.2014 - 07:15
 

PARILTI ÇİFTİNDEN ZİYARET

2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete giren Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu?nu hayırseverler Kadir Parıltı ve eşi Leman Parıltı ziyaret etti.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete giren Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nu hayırseverler Kadir Parıltı ve eşi Leman Parıltı ziyaret etti. Anaokulunu ilk defa gezen hayırsever aile çok mutlu olduklarını, böyle bir hayra vesile oldukları için gurur duyduklarını dile getirdi. Kadir Parıltı ve eşi, öğrencilere küçük ikramlarda bulunurken, öğrencilerde yaptıkları resimleri aileye hediye ettiler. Hayırsever Kadir Parıltı, okulun yapılmasına vesile olan, katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, “Şehrimize böyle bir okul kazandırmanın onuru, her şeyden daha önemlidir; emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Seyit Ali Koç da, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, okulun sahip olduğu donanım ve hizmet kalitesiyle ilçenin en iddialı anasınıfı olduğunu ifade etti. Müdür Seyit Ali Koç, hayırsever aileye teşekkür etti.
2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete giren Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu?nu hayırseverler Kadir Parıltı ve eşi Leman Parıltı ziyaret etti.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete giren Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nu hayırseverler Kadir Parıltı ve eşi Leman Parıltı ziyaret etti.

Anaokulunu ilk defa gezen hayırsever aile çok mutlu olduklarını, böyle bir hayra vesile oldukları için gurur duyduklarını dile getirdi. Kadir Parıltı ve eşi, öğrencilere küçük ikramlarda bulunurken, öğrencilerde yaptıkları resimleri aileye hediye ettiler. Hayırsever Kadir Parıltı, okulun yapılmasına vesile olan, katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, “Şehrimize böyle bir okul kazandırmanın onuru, her şeyden daha önemlidir; emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Seyit Ali Koç da, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, okulun sahip olduğu donanım ve hizmet kalitesiyle ilçenin en iddialı anasınıfı olduğunu ifade etti. Müdür Seyit Ali Koç, hayırsever aileye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.