PATENT/ FAYDALI MODEL BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 03:16, Güncelleme: 12.03.2021 - 03:16
 

PATENT/ FAYDALI MODEL BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Seydişehir Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun öğrenci ve öğretmeninin Patent/Faydalı model başvurusu kabul edildi.

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmeninin birlikte geliştirdiği tasarım ile yaptıkları PATENT/ FAYDALI MODEL başvurusu, TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU tarafından kabul edildi. Tasarım , aynı zamanda PATENTLE TÜRKİYE YARIŞMASINDA da finaller için yarışacak. Ayrıca yarışma sonucu ne olursa olsun tasarımın hakları, süreç tamamlanıp Patent/Faydalı Model Belgesi alması halinde öğrenci ile öğretmene ait olacak.
Seydişehir Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun öğrenci ve öğretmeninin Patent/Faydalı model başvurusu kabul edildi.

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmeninin birlikte geliştirdiği tasarım ile yaptıkları PATENT/ FAYDALI MODEL başvurusu, TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU tarafından kabul edildi.

Tasarım , aynı zamanda PATENTLE TÜRKİYE YARIŞMASINDA da finaller için yarışacak. Ayrıca yarışma sonucu ne olursa olsun tasarımın hakları, süreç tamamlanıp Patent/Faydalı Model Belgesi alması halinde öğrenci ile öğretmene ait olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.