PAZAR GÜNÜ SAYAÇ MI YAZILIR..?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2013 - 01:08, Güncelleme: 29.04.2013 - 01:08
 

PAZAR GÜNÜ SAYAÇ MI YAZILIR..?

Pazar Günü Doğalgaz sayacı yazamaya geldiler. Bu durumu vatandaş ?Pazar Günü istirahat günümüz. Tatil gününde fatura mı yazılır? diye tepki gösterdi.

Pazar Günü Doğalgaz sayacı yazamaya geldiler. Bu durumu vatandaş “Pazar Günü istirahat günümüz. Tatil gününde fatura mı yazılır” diye tepki gösterdi. Pazar Günü öğleden önce doğalgaz sayacını yazmak için kapıları çalınan Arif Yavuz ve Durmuş Öner “Pazar Günü herkesin istirahat günü. Bu günde doğalgaz sayacı mı yazılır. Sabah 9-10 sıralarında kapımız çalındı bir baktık doğalgaz sayacı yazmaya gelen görevli. Bu durumu garip karşıladık.” Diyerek tepkilerini gösterdiler.
Pazar Günü Doğalgaz sayacı yazamaya geldiler. Bu durumu vatandaş ?Pazar Günü istirahat günümüz. Tatil gününde fatura mı yazılır? diye tepki gösterdi.

Pazar Günü Doğalgaz sayacı yazamaya geldiler.

Bu durumu vatandaş “Pazar Günü istirahat günümüz. Tatil gününde fatura mı yazılır” diye tepki gösterdi.

Pazar Günü öğleden önce doğalgaz sayacını yazmak için kapıları çalınan Arif Yavuz ve Durmuş Öner “Pazar Günü herkesin istirahat günü. Bu günde doğalgaz sayacı mı yazılır. Sabah 9-10 sıralarında kapımız çalındı bir baktık doğalgaz sayacı yazmaya gelen görevli. Bu durumu garip karşıladık.” Diyerek tepkilerini gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.