PAZARCI ESNAFTAN FETÖ? YE PANKARTLI TEPKİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2016 - 12:00, Güncelleme: 22.07.2016 - 12:00
 

PAZARCI ESNAFTAN FETÖ? YE PANKARTLI TEPKİ

Seydişehir pazarında balık tezgahı bulunan Mustafa Görür tezgahına astığı yazı ile FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Tezgahına astığı pankarta ‘FETÖ’ CÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI BU TEZGAHTAN ALIŞVERİŞ YAPAMAZ’ yazan Görür’ e alışveriş yapmak için pazara çıkan vatandaşlarda destek verdi. Görür yaptığı açıklamada halkın darbenin karşı olduğunu ve bunun son darbe olduğunu söyleyerek “Darbelere son, Allah belalarını versin. Bu pankart bizim satışımızla alakalı artı eksi bir şeyi olmaz. Bizim geleceğimiz önemli, biz birlikte yaşıyoruz ve böyle illegal örgütlere fırsat verilmeyecek, uyanık duracağız. Her şey şeffaf, her şey sivil irade istediği arzu ettiği kurallar çerçevesinde eşitlik, özgürlük, adalet, gelecek, hep birlikte yaşamak. Dolayısıyla biz bu darbelere karşıyız, halk darbelerin karşısındadır” dedi. Vatandaşlar ise Mustafa Görür’e destek vererek “Desteklenmez mi, bizim kötüler ile ne işimiz olur. Biz Müslüman’ız ne ilgimiz var gevur ile düşman ile” dediler.
Seydişehir pazarında balık tezgahı bulunan Mustafa Görür tezgahına astığı yazı ile FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Tezgahına astığı pankarta ‘FETÖ’ CÜ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI BU TEZGAHTAN ALIŞVERİŞ YAPAMAZ’ yazan Görür’ e alışveriş yapmak için pazara çıkan vatandaşlarda destek verdi.

Görür yaptığı açıklamada halkın darbenin karşı olduğunu ve bunun son darbe olduğunu söyleyerek “Darbelere son, Allah belalarını versin. Bu pankart bizim satışımızla alakalı artı eksi bir şeyi olmaz. Bizim geleceğimiz önemli, biz birlikte yaşıyoruz ve böyle illegal örgütlere fırsat verilmeyecek, uyanık duracağız. Her şey şeffaf, her şey sivil irade istediği arzu ettiği kurallar çerçevesinde eşitlik, özgürlük, adalet, gelecek, hep birlikte yaşamak. Dolayısıyla biz bu darbelere karşıyız, halk darbelerin karşısındadır” dedi.

Vatandaşlar ise Mustafa Görür’e destek vererek “Desteklenmez mi, bizim kötüler ile ne işimiz olur. Biz Müslüman’ız ne ilgimiz var gevur ile düşman ile” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.