PİKNİK YAPMAYI BİLMİYORUZ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2015 - 05:59, Güncelleme: 25.07.2015 - 05:59
 

PİKNİK YAPMAYI BİLMİYORUZ?

Seydişehir?in en güzel piknik alanlarından biri olan Gökçehüyük barajının piknik yapmaya gidenler tarafından kirletilmesi çevrecilerin tepkisine neden oluyor.

Baraj çevresinde piknik yapanların atık malzemelerini toplamaması yeşil ve suyun birleştiği bu doğal güzelliği bozuyor. Buraya piknik yapmaya giden duyarlı vatandaşlar bu duruma ilgisiz kalmayarak bu kirliliği görüntüleyerek her vatandaşın üzerine düşeni yapmalarını istiyorlar. Bu duyarlı vatandaşlardan biri olan Ali Erdoğan; “Ben ve eşim piknik yaptığımız alanı temizlemeden terk etmiyoruz. Gökçehüyük barajında ki bu kirliliği görünce çok üzüldük. Burası gerçekten güzel bir doğal bir mekan ama gelişi güzel davranarak bu güzel doğayı kendi ellerimizle adeta yok ediyoruz. Bütün vatandaşları doğaya karşı duyarlılığa davet ediyorum.” Diyerek tepkisini dile getirdi.  
Seydişehir?in en güzel piknik alanlarından biri olan Gökçehüyük barajının piknik yapmaya gidenler tarafından kirletilmesi çevrecilerin tepkisine neden oluyor.

Baraj çevresinde piknik yapanların atık malzemelerini toplamaması yeşil ve suyun birleştiği bu doğal güzelliği bozuyor.

Buraya piknik yapmaya giden duyarlı vatandaşlar bu duruma ilgisiz kalmayarak bu kirliliği görüntüleyerek her vatandaşın üzerine düşeni yapmalarını istiyorlar.

Bu duyarlı vatandaşlardan biri olan Ali Erdoğan; “Ben ve eşim piknik yaptığımız alanı temizlemeden terk etmiyoruz. Gökçehüyük barajında ki bu kirliliği görünce çok üzüldük. Burası gerçekten güzel bir doğal bir mekan ama gelişi güzel davranarak bu güzel doğayı kendi ellerimizle adeta yok ediyoruz. Bütün vatandaşları doğaya karşı duyarlılığa davet ediyorum.” Diyerek tepkisini dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.