Pişkin, 7 Ülkeye İhracat Yapan Suğla Su Ürünlerini Ziyaret Etti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.10.2022 - 10:00, Güncelleme: 27.10.2022 - 11:53
 

Pişkin, 7 Ülkeye İhracat Yapan Suğla Su Ürünlerini Ziyaret Etti

İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir’de faaliyet gösteren Suğla Su Ürünleri ve Suğla Seafood Şirketi’ne ziyarette bulundu.

İşletme ile ilgili bilgi veren firma sahipleri Onur ve Serkan Özkal, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Pişkin’e teşekkür etti. Kaymakam Deniz Pişkin ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımda: "Seydişehir’de faaliyet gösteren Suğla Su Ürünleri ve Suğla Seafood şirketi iki kardeş tarafından 1996 yılında kurulmuş. Ağırlıklı olarak Beyşehir ve Suğla Göllerinin balıklarını paketleyerek iç piyasaya pazarlayan şirketi, 1996 yılında ikinci kuşak teslim almış. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimini bitiren iki kuzen, şirketi dış ticarete açmaya çalışmışlar. İlk önce Hollanda’yla başlayan ihracat, daha sonra Kanada, Gürcistan, Romanya ve Polonya gibi ülkelerle devam etmiş. Şu anda sadece dış piyasaya mal satıyorlar ve 7 ülkeye ihracat gerçekleştiriyorlar. Şimdilik 25 kişi istihdam ediyorlar ve kapasiteyi 75’e çıkarmak istedikleri halde eleman bulmakta zorlandıklarını söylüyorlar. İşte güzel bir başarı hikayesi… Onur ve Serkan Özkal kuzenleri kutluyorum. Böyle gençlerimizle gurur duymalıyız." dedi.
İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir’de faaliyet gösteren Suğla Su Ürünleri ve Suğla Seafood Şirketi’ne ziyarette bulundu.

İşletme ile ilgili bilgi veren firma sahipleri Onur ve Serkan Özkal, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Pişkin’e teşekkür etti.

Kaymakam Deniz Pişkin ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımda: "Seydişehir’de faaliyet gösteren Suğla Su Ürünleri ve Suğla Seafood şirketi iki kardeş tarafından 1996 yılında kurulmuş. Ağırlıklı olarak Beyşehir ve Suğla Göllerinin balıklarını paketleyerek iç piyasaya pazarlayan şirketi, 1996 yılında ikinci kuşak teslim almış.

Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimini bitiren iki kuzen, şirketi dış ticarete açmaya çalışmışlar. İlk önce Hollanda’yla başlayan ihracat, daha sonra Kanada, Gürcistan, Romanya ve Polonya gibi ülkelerle devam etmiş. Şu anda sadece dış piyasaya mal satıyorlar ve 7 ülkeye ihracat gerçekleştiriyorlar.

Şimdilik 25 kişi istihdam ediyorlar ve kapasiteyi 75’e çıkarmak istedikleri halde eleman bulmakta zorlandıklarını söylüyorlar. İşte güzel bir başarı hikayesi… Onur ve Serkan Özkal kuzenleri kutluyorum. Böyle gençlerimizle gurur duymalıyız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.