Pişkin, Şehit çocuklarıyla 23 Nisan kutladı

Güncel 24.04.2023 - 14:17, Güncelleme: 24.04.2023 - 14:17
 

Pişkin, Şehit çocuklarıyla 23 Nisan kutladı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şehit çocukları ile kutladı.

Kaymakam Pişkin, görevleri sırasında çeşitli nedenlerle şehit olan Seydişehirli şehitlerin emaneti olan çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında buluştu. Eşi ve çocukları ile birlikte şehit Muhsin Kiremitçi, Emre Horoz ve Hüseyin Bulut'un emanet olan çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak birlikte vakit geçirdi. Kaymakam Pişkin sosyal medya hesabından " Kahraman şehitlerimizin kıymetli evlatları ile birlikte 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Dünya siz gülünce güzel" paylaşımında bulundu.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şehit çocukları ile kutladı.

Kaymakam Pişkin, görevleri sırasında çeşitli nedenlerle şehit olan Seydişehirli şehitlerin emaneti olan çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında buluştu.

Eşi ve çocukları ile birlikte şehit Muhsin Kiremitçi, Emre Horoz ve Hüseyin Bulut'un emanet olan çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak birlikte vakit geçirdi.

Kaymakam Pişkin sosyal medya hesabından " Kahraman şehitlerimizin kıymetli evlatları ile birlikte 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Dünya siz gülünce güzel" paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.