PİŞKİN:“Siz bize gelemiyorsanız, biz size geliriz”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.03.2022 - 16:11, Güncelleme: 16.03.2022 - 14:01
 

PİŞKİN:“Siz bize gelemiyorsanız, biz size geliriz”

Seydişehir de hastalık, yaşlılık, engellilik gibi sebeplerle nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlara adreste nüfus hizmetleri verilmeye başlandı.

Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Sezek, bedensel engelli Mehmet Kurnaz'ı evinde ziyaret ederek, yeni kimlik değişimini evinde gerçekleştirildi. Kaymakam Pişkin, yaptığı açıklamada, "Siz bize gelemiyorsanız, biz size geliriz" sloganıyla böyle bir çalışma başlatıldığını söyledi. Kaymakam Pişkin, şunları kaydetti: "Nüfus Müdürlüğüne gelemeyeceğini belgelendiren kişiler, ilgili nüfus müdürlüğümüze başvurmaları halinde Kaymakamlık tarafından yapılacak plan ve programlar doğrultusunda adreslerinde kimlik kartı başvuruları alınmaktadır. Müdürlüğümüze başvuruda bulunan Mehmet Kurnaz'ı bugün evinde ziyaret ederek nüfus müdürümüz ve personellerimiz ile kendisinin işlemini gerçekleştirdik. İlçemiz nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlarımız başvurmaları halinde evlerinde hizmet verilmeye devam edecek."
Seydişehir de hastalık, yaşlılık, engellilik gibi sebeplerle nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlara adreste nüfus hizmetleri verilmeye başlandı.

Kaymakam Deniz Pişkin ve İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Sezek, bedensel engelli Mehmet Kurnaz'ı evinde ziyaret ederek, yeni kimlik değişimini evinde gerçekleştirildi.

Kaymakam Pişkin, yaptığı açıklamada, "Siz bize gelemiyorsanız, biz size geliriz" sloganıyla böyle bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Kaymakam Pişkin, şunları kaydetti:

"Nüfus Müdürlüğüne gelemeyeceğini belgelendiren kişiler, ilgili nüfus müdürlüğümüze başvurmaları halinde Kaymakamlık tarafından yapılacak plan ve programlar doğrultusunda adreslerinde kimlik kartı başvuruları alınmaktadır. Müdürlüğümüze başvuruda bulunan Mehmet Kurnaz'ı bugün evinde ziyaret ederek nüfus müdürümüz ve personellerimiz ile kendisinin işlemini gerçekleştirdik. İlçemiz nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlarımız başvurmaları halinde evlerinde hizmet verilmeye devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.