Plazma bağış kampanyası başlatıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 02:49, Güncelleme: 30.12.2020 - 02:49
 

Plazma bağış kampanyası başlatıldı

Kaymakamlık ile Seydişehir Kızılay şube başkanlığı işbirliğiyle immün plazma bağış kampanyası başlattı.

  "Haydi Seydişehir, sen  de plazma bağışla, herkes hayata tutunsun" sloganı ile Hükümet meydanında açılan stantta korona virüsü atlatmış ve hastalığın üzerinden 28 gün geçmiş kişilerden plazma bağışına destek vermeleri isteniyor. Kaymakam Aydın Erdoğan, yapılacak plazma bağışlarının hastanede tedavi görenler için umut olacağını söylerek :"Kovid-19 ile hastanede yatan hastalara destek olmak için plazma bağışı başlattık. Hem ülkemizde hem ilçemizde ciddi anlamda plazmaya ihtiyaç vardır. Yapılacak bağış sayesinde hayata tutunacaklardır. Saygı değer Seydişehir halkını her konuda göstermiş oldukları duyarlılığı, bu konuda da göstermelerini bekliyoruz’’ dedi. Hükümet meydanında açılan stantta Kızılay Genç Gönüller ekibi tarafından Korona virüs geçirmiş hastalardan ön talep formu alınarak bir plazma havuzu oluşturuluyor. Talebe göre gönüllü korona virüs geçirmiş kişilerden alınacak plazmalar ihtiyaç duyulduğu zaman Seydişehir ‘deki hastalar için kullanılacak.    
Kaymakamlık ile Seydişehir Kızılay şube başkanlığı işbirliğiyle immün plazma bağış kampanyası başlattı.

 

"Haydi Seydişehir, sen  de plazma bağışla, herkes hayata tutunsun" sloganı ile Hükümet meydanında açılan stantta korona virüsü atlatmış ve hastalığın üzerinden 28 gün geçmiş kişilerden plazma bağışına destek vermeleri isteniyor.

Kaymakam Aydın Erdoğan, yapılacak plazma bağışlarının hastanede tedavi görenler için umut olacağını söylerek :"Kovid-19 ile hastanede yatan hastalara destek olmak için plazma bağışı başlattık. Hem ülkemizde hem ilçemizde ciddi anlamda plazmaya ihtiyaç vardır. Yapılacak bağış sayesinde hayata tutunacaklardır. Saygı değer Seydişehir halkını her konuda göstermiş oldukları duyarlılığı, bu konuda da göstermelerini bekliyoruz’’ dedi.

Hükümet meydanında açılan stantta Kızılay Genç Gönüller ekibi tarafından Korona virüs geçirmiş hastalardan ön talep formu alınarak bir plazma havuzu oluşturuluyor.

Talebe göre gönüllü korona virüs geçirmiş kişilerden alınacak plazmalar ihtiyaç duyulduğu zaman Seydişehir ‘deki hastalar için kullanılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.