POLİS KUNDAKLAMA OLAYINDA İZ PEŞİNDE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 02:04, Güncelleme: 19.06.2020 - 02:04
 

POLİS KUNDAKLAMA OLAYINDA İZ PEŞİNDE

Emniyet güçleri geçtiğimiz günlerde bir lokantayı kundaklayan zanlıların peşine düştü.

Olay; 17.06.2020 tarihinde Atatürk caddesindeki bir lokantanın kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sabah saatlerinde kundaklanması ile başladı. İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından kurulan üç özel ekip lokantayı kundaklayan kişi veya kişileri yakalamak için yoğun bir çalışma içinde olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, kurulan özel ekibin ilçedeki bütün mobesa kameralarını takip ederek çalışmalarına aralıksız devam etmesi sonucu zanlıların yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Arzu Saylam
Emniyet güçleri geçtiğimiz günlerde bir lokantayı kundaklayan zanlıların peşine düştü.

Olay; 17.06.2020 tarihinde Atatürk caddesindeki bir lokantanın kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sabah saatlerinde kundaklanması ile başladı.

İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından kurulan üç özel ekip lokantayı kundaklayan kişi veya kişileri yakalamak için yoğun bir çalışma içinde olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kurulan özel ekibin ilçedeki bütün mobesa kameralarını takip ederek çalışmalarına aralıksız devam etmesi sonucu zanlıların yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.