POLİS UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2017 - 11:25, Güncelleme: 17.03.2017 - 11:25
 

POLİS UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Araçlarında esrar bulunduran iki uyuşturucu kaçakçısı ilçe emniyet polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Aracını şehir merkezine park eden iki kişi polisleri görünce panik yaparak araçları ile kaçmaya başladılar. Karabulak göbeği civarında araçta bulunan esrar torbalarını dışarıya atan E. C. ve R.V.K. isimli şahıslar Beyşehir yolunda polisler tarafından yakalandılar. Uyuşturucu kaçakçılığı yapan iki şüphelinin polis soruşturmasından sonra adliyeye sevk edildiği oradanda serbest bırakıldığı öğrenildi. #seydisehirtoroslar#toroslargazetesi#
Araçlarında esrar bulunduran iki uyuşturucu kaçakçısı ilçe emniyet polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Aracını şehir merkezine park eden iki kişi polisleri görünce panik yaparak araçları ile kaçmaya başladılar. Karabulak göbeği civarında araçta bulunan esrar torbalarını dışarıya atan E. C. ve R.V.K. isimli şahıslar Beyşehir yolunda polisler tarafından yakalandılar.

Uyuşturucu kaçakçılığı yapan iki şüphelinin polis soruşturmasından sonra adliyeye sevk edildiği oradanda serbest bırakıldığı öğrenildi.

#seydisehirtoroslar#toroslargazetesi#

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.