POLİSİMİZ UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 06:55, Güncelleme: 16.01.2018 - 06:55
 

POLİSİMİZ UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMIYOR

Seydişehir Asayiş Büro Amirliği’nce yapılan operasyonda 3 kişi esrar maddesiyle yakalandı.

Uyuşturucu kullanma iddiasıyla yakalanan V.N. ve E.A.’nın ifadelerinin ardından polis tarafından yapılan soruşturma neticesinde serbest bırakıldığı, diğer şahıs A.A.’nın ise tutuklanma istemiyle Seydişehir Adliye’sine sevk edildiği bildirildi. Son günlerde uyuşturucu kapsamında yapılan operasyonlarda başarılı olan Seydişehir İlçe Emniyet Teşkilatı personelinin uyuşturucuyla mücadele üzerinde yaptığı çalışmalar dikkat çekiyor. Bu çalışmalar neticesinde son aylarda pek çok uyuşturucu tüccarları ve kullanıcılarının polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye teslim edildiği öğrenildi.
Seydişehir Asayiş Büro Amirliği’nce yapılan operasyonda 3 kişi esrar maddesiyle yakalandı.

Uyuşturucu kullanma iddiasıyla yakalanan V.N. ve E.A.’nın ifadelerinin ardından polis tarafından yapılan soruşturma neticesinde serbest bırakıldığı, diğer şahıs A.A.’nın ise tutuklanma istemiyle Seydişehir Adliye’sine sevk edildiği bildirildi.

Son günlerde uyuşturucu kapsamında yapılan operasyonlarda başarılı olan Seydişehir İlçe Emniyet Teşkilatı personelinin uyuşturucuyla mücadele üzerinde yaptığı çalışmalar dikkat çekiyor.

Bu çalışmalar neticesinde son aylarda pek çok uyuşturucu tüccarları ve kullanıcılarının polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye teslim edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.