POLİSTEN MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2019 - 03:06, Güncelleme: 05.12.2019 - 03:06
 

POLİSTEN MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nda eğitim gören öğrencilere trafik eğitimi verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen uygulamalı trafik eğitimine İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. Uygulamalı trafik eğitimi ile ilgili minik öğrencilere bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, “Sizlerin hayatı bizler için çok önemli. Bu yüzden sizlerden ricamız bugün göreceğiniz trafik kurallarına yaşamınızın her döneminde uymanızdır.” dedi. Minik öğrencilere Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanındaki cadde üzerinde karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlar ve yayaların geçiş üstünlüğü ile ilgili uygulamalı bilgi verildi. Ayrıca öğrencilere, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca tarafından boyama kitabı ve çeşitli hediyelerde verildi. Eğitim sonunda öğrencilere "trafik dedektifi" kimlik kartı verildi. "Trafik Dedektifi" unvanı alan öğrencilerin, trafik güvenliği konusunda bilinçli hareket etmeleri ve kurallara uymayan yakınlarını uyarmaları gerektiği vurgulandı.
Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nda eğitim gören öğrencilere trafik eğitimi verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen uygulamalı trafik eğitimine İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Uygulamalı trafik eğitimi ile ilgili minik öğrencilere bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, “Sizlerin hayatı bizler için çok önemli. Bu yüzden sizlerden ricamız bugün göreceğiniz trafik kurallarına yaşamınızın her döneminde uymanızdır.” dedi.

Minik öğrencilere Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanındaki cadde üzerinde karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken hususlar ve yayaların geçiş üstünlüğü ile ilgili uygulamalı bilgi verildi.

Ayrıca öğrencilere, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca tarafından boyama kitabı ve çeşitli hediyelerde verildi.

Eğitim sonunda öğrencilere "trafik dedektifi" kimlik kartı verildi. "Trafik Dedektifi" unvanı alan öğrencilerin, trafik güvenliği konusunda bilinçli hareket etmeleri ve kurallara uymayan yakınlarını uyarmaları gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.