Ramazan Ayı; Huzur, Bereket Ayıdır

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.04.2022 - 22:16, Güncelleme: 01.04.2022 - 22:16
 

Ramazan Ayı; Huzur, Bereket Ayıdır

Manevi iklimiyle gönül dünyamızı saran Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, birlik ve beraberliğin arttığı paylaşımların çoğaldığı bir zaman diliminin huzur dolu geçmesini temenni etti.

Başkan Atalay mesajında," Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerifin ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır.  Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir. “dedi On bir ayın sultanını en müstesna şekilde karşılayıp bu kutlu davete icabet edilmesi gerektiğini kaydeden Atalay, "Ramazan Ayı sahuruyla, iftarıyla  yuvalarımıza huzur ve berekettir. Zekât, fitre ve sadakamızla; yakınlarımız, komşularımız ve bütün kardeşlerimizle aramızda muhabbettir. Bu ayda müminler olarak bize düşen en büyük sorumluluk, bu kutlu misafire gönlümüzde yer açmak, bu ilahi davete yürekten icabet etmektir. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim" şeklinde konuştu.
Manevi iklimiyle gönül dünyamızı saran Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, birlik ve beraberliğin arttığı paylaşımların çoğaldığı bir zaman diliminin huzur dolu geçmesini temenni etti.

Başkan Atalay mesajında," Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerifin ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. 

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir. “dedi

On bir ayın sultanını en müstesna şekilde karşılayıp bu kutlu davete icabet edilmesi gerektiğini kaydeden Atalay, "Ramazan Ayı sahuruyla, iftarıyla  yuvalarımıza huzur ve berekettir. Zekât, fitre ve sadakamızla; yakınlarımız, komşularımız ve bütün kardeşlerimizle aramızda muhabbettir. Bu ayda müminler olarak bize düşen en büyük sorumluluk, bu kutlu misafire gönlümüzde yer açmak, bu ilahi davete yürekten icabet etmektir. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Âleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hâkim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.