RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2021 - 09:12, Güncelleme: 08.05.2021 - 09:12
 

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı müstesna günlerdendir diyerek sözlerine başlayan Başkan Atalay: “Gönül dünyamızı zenginleştiren  başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan Ayını daha nihayete erdirerek bayram günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, zamanı başka zaman, cihanı başka cihan eyleyen; mahzun gönüllere sevinç ve müjde tattıran, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvî zaman dilimleridir. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.” Dedi. Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyulması gerektiğinin de altını çizen Atalay, “Milletçe  milli ve manevi duygularımızın gücüyle bu zor sürecin de üstesinden geleceğiz. koronavirüs tedbirleri kapsamında  sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ne yazık ki bayramlaşma törenlerinde bir araya gelemeyeceğiz, komşularımıza, aile büyüklerimize bayram ziyaretleri yapamayacağız. Bu konuda hassasiyetlerimiz ön planda olmalı. Kalplerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu ile inşallah bundan sonraki bayramları birlikte kutlayacağız. Bugünleri kısa sürede aşarak sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için rehavete kapılmamalı, tedbirlere uymaya devam etmeliyiz.”şeklinde konuştu. İslam Coğrafyası Mahzun olmamalı İlce Başkanı Atalay, “İslam Beldelerinde asırlardır büyük bir coşku ile ihya edilen onbir ayın sultanı Ramazan Ayı sonrası birlik beraberlik ve mutluluk içinde kutlanan Ramazan Bayramı'na bu yılda İslam Coğrafyası yapılan menfur saldırılar altında mahsun  girmektedir. Bu kutlu ayda bile, insanlıktan nasibini alamamış kişilerce katledilip, daha bayramlığını giyemeden bembeyaz kefene sarılan küçücük masum çocuklar var. Öpülesi elleri evlat kanına bulaşmış, yüreği atılan bombalarla parça parça edilmiş anneler, çaresizlik girdaplarına itilmiş babalar var. Bayrama barış, umut ve güven içinde ulaşan bizler, bugün umutsuzluğu gönüllerimizden söküp, bizden bayram neşesi bekleyenlere beklediklerini ikram etmeli; bayramın sevincini, neşesini dua, tekbir ve selamlarla önce kendi içimizde duymalı sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş kardeşlerimize bunu en kalbi ve samimi duygularımızla hissettirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar; İslam dünyasında barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesini Yüce Rabbim'den niyaz ederim.”dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı müstesna günlerdendir diyerek sözlerine başlayan Başkan Atalay:
“Gönül dünyamızı zenginleştiren  başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan Ayını daha nihayete erdirerek bayram günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, zamanı başka zaman, cihanı başka cihan eyleyen; mahzun gönüllere sevinç ve müjde tattıran, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvî zaman dilimleridir. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.” Dedi.

Koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyulması gerektiğinin de altını çizen Atalay, “Milletçe  milli ve manevi duygularımızın gücüyle bu zor sürecin de üstesinden geleceğiz. koronavirüs tedbirleri kapsamında  sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ne yazık ki bayramlaşma törenlerinde bir araya gelemeyeceğiz, komşularımıza, aile büyüklerimize bayram ziyaretleri yapamayacağız. Bu konuda hassasiyetlerimiz ön planda olmalı. Kalplerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu ile inşallah bundan sonraki bayramları birlikte kutlayacağız. Bugünleri kısa sürede aşarak sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için rehavete kapılmamalı, tedbirlere uymaya devam etmeliyiz.”şeklinde konuştu.


İslam Coğrafyası Mahzun olmamalı
İlce Başkanı Atalay, “İslam Beldelerinde asırlardır büyük bir coşku ile ihya edilen onbir ayın sultanı Ramazan Ayı sonrası birlik beraberlik ve mutluluk içinde kutlanan Ramazan Bayramı'na bu yılda İslam Coğrafyası yapılan menfur saldırılar altında mahsun  girmektedir. Bu kutlu ayda bile, insanlıktan nasibini alamamış kişilerce katledilip, daha bayramlığını giyemeden bembeyaz kefene sarılan küçücük masum çocuklar var. Öpülesi elleri evlat kanına bulaşmış, yüreği atılan bombalarla parça parça edilmiş anneler, çaresizlik girdaplarına itilmiş babalar var. Bayrama barış, umut ve güven içinde ulaşan bizler, bugün umutsuzluğu gönüllerimizden söküp, bizden bayram neşesi bekleyenlere beklediklerini ikram etmeli; bayramın sevincini, neşesini dua, tekbir ve selamlarla önce kendi içimizde duymalı sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş kardeşlerimize bunu en kalbi ve samimi duygularımızla hissettirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar; İslam dünyasında barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesini Yüce Rabbim'den niyaz ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.