RECEP KONUK SEYDİŞEHİR’DE CUMHUR İTTİFAKI’NA OY İSTEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 04:44, Güncelleme: 21.06.2018 - 04:44
 

RECEP KONUK SEYDİŞEHİR’DE CUMHUR İTTİFAKI’NA OY İSTEDİ

Ak Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Seydişehir’de seçmenlere seslendi.

Özellikle muhtarların büyük ilgi gösterdiği Recep Konuk, Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmada: “Bu seçimler de bir anlamda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni oylayacağız. Diğer taraftan da eski bir sisteme döneceğimizin oylaması olacaktır. Türkiye dünya ile rekabet eder bir duruma gelmiştir. Bizim büyümemizi engellemek isteyenler tuzaklar kuruyorlar. Bu oyunu hep beraber bozalım.” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye oy istedi. Muhtarların, çiftçilerin ve halkın katıldığı toplantıda Konya’ya bu hükümet döneminde büyük yatırımlar yapıldığını, hızlı trenin gelmesiyle Konya ve Seydişehir’in dünyaya açılacağını da belirten Konuk, “Bir devletin askeri, ekonomik ve siyasi bakımdan gücü varsa, dik durur. Artık bu gücü hissetmeye başladık. Geriye dönmenin bir anlamı yoktur” diyerek yeni sistemin önemine vurgu yaptı. Recep Konuk, bölgeye yapılan yatırımları, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları, yeni sistemin neler getireceğini, 24 Haziran’da Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a neden oy verilmesi gerektiğini şöyle anlattı: “Hansların, Abrahamların ülkesi bütün dünya nimetlerinden yararlanıyor. Şu anda milli gelirleri 50 bin dolar civarında. Bizim Hasan dayımız, İbrahim ağabeyimiz ise 10 bin dolarla geçinmeye çalışıyor. Bizim niye 50 bin dolar gelirimiz olmasın. Bizim büyümemizi engelleyenler var. Bu gelişmemize tuzaklar kuranlar var. Şu anda hem ekonomik, hem askeri, hem de siyasi bakımdan çok güçlü bir ülkeyiz. Kendi silahımızı kendimiz yapıyoruz. Ne zaman böyle büyümeye kalksak, başımıza çorap ölmek istiyorlar. Rahmetli Menderes dönemi de böyle bir dönemdi. Artık başımızı kaldırdık. Ayağımızda ki prangaları kırarak yeni sisteme geçeceğimiz dönemde bir de bakıyoruz döviz yükseliyor. Bizi eskiye, belirsizliğe mahkûm etmek isteyenlerle karşı karşıyayız. Bunlar Türk milletinin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanlardır. Şu anda ben Milletvekili Adayı değilim. Ama bu tuzağı, bu oyunu gördüm. Onun için buradayım. Şahsi bir kaygım yok. Milletimizin gücü yoksa benim de değerim yoktur” şeklinde konuştu. Konuk, Ak Parti döneminde bölgeye yapılan yatırımlar hakkında da şu ifadelere yer verdi: Konya büyürse Türkiye büyür. Konya daha çok üretecek. Konya’nın tarımda, sanayide, madencilikte, turizmde hiçbir kaynağı atıl kalmayacak. Konyalı, ayrıca dünyanın her yerine sefer yapabilecek şekilde yapılıyor. Hızlı tren, mavi tünel, hastane, okul, yol, köprü, baraj, hepsini tek tek saymamız burada güç ama şunu biliyoruz ki, Konya Ovamız, Seydişehirimiz gelişti ve daha çok gelişecek. İşte bu gelişme devam etsin diye oylarımızı Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz. Güçlü bir şekilde destek olacağız” dedi.
Ak Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Seydişehir’de seçmenlere seslendi.

Özellikle muhtarların büyük ilgi gösterdiği Recep Konuk, Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmada: “Bu seçimler de bir anlamda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni oylayacağız. Diğer taraftan da eski bir sisteme döneceğimizin oylaması olacaktır. Türkiye dünya ile rekabet eder bir duruma gelmiştir. Bizim büyümemizi engellemek isteyenler tuzaklar kuruyorlar. Bu oyunu hep beraber bozalım.” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye oy istedi.

Muhtarların, çiftçilerin ve halkın katıldığı toplantıda Konya’ya bu hükümet döneminde büyük yatırımlar yapıldığını, hızlı trenin gelmesiyle Konya ve Seydişehir’in dünyaya açılacağını da belirten Konuk, “Bir devletin askeri, ekonomik ve siyasi bakımdan gücü varsa, dik durur. Artık bu gücü hissetmeye başladık. Geriye dönmenin bir anlamı yoktur” diyerek yeni sistemin önemine vurgu yaptı.

Recep Konuk, bölgeye yapılan yatırımları, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları, yeni sistemin neler getireceğini, 24 Haziran’da Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a neden oy verilmesi gerektiğini şöyle anlattı: “Hansların, Abrahamların ülkesi bütün dünya nimetlerinden yararlanıyor. Şu anda milli gelirleri 50 bin dolar civarında. Bizim Hasan dayımız, İbrahim ağabeyimiz ise 10 bin dolarla geçinmeye çalışıyor. Bizim niye 50 bin dolar gelirimiz olmasın. Bizim büyümemizi engelleyenler var. Bu gelişmemize tuzaklar kuranlar var. Şu anda hem ekonomik, hem askeri, hem de siyasi bakımdan çok güçlü bir ülkeyiz. Kendi silahımızı kendimiz yapıyoruz. Ne zaman böyle büyümeye kalksak, başımıza çorap ölmek istiyorlar. Rahmetli Menderes dönemi de böyle bir dönemdi. Artık başımızı kaldırdık. Ayağımızda ki prangaları kırarak yeni sisteme geçeceğimiz dönemde bir de bakıyoruz döviz yükseliyor. Bizi eskiye, belirsizliğe mahkûm etmek isteyenlerle karşı karşıyayız. Bunlar Türk milletinin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanlardır. Şu anda ben Milletvekili Adayı değilim. Ama bu tuzağı, bu oyunu gördüm. Onun için buradayım. Şahsi bir kaygım yok. Milletimizin gücü yoksa benim de değerim yoktur” şeklinde konuştu.

Konuk, Ak Parti döneminde bölgeye yapılan yatırımlar hakkında da şu ifadelere yer verdi: Konya büyürse Türkiye büyür. Konya daha çok üretecek. Konya’nın tarımda, sanayide, madencilikte, turizmde hiçbir kaynağı atıl kalmayacak. Konyalı, ayrıca dünyanın her yerine sefer yapabilecek şekilde yapılıyor. Hızlı tren, mavi tünel, hastane, okul, yol, köprü, baraj, hepsini tek tek saymamız burada güç ama şunu biliyoruz ki, Konya Ovamız, Seydişehirimiz gelişti ve daha çok gelişecek. İşte bu gelişme devam etsin diye oylarımızı Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz. Güçlü bir şekilde destek olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.