REHABİLİTASYON ÖĞRENCİLERİNDEN EMNİYETE ANLAMLI ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.05.2023 - 15:38, Güncelleme: 09.05.2023 - 16:00
 

REHABİLİTASYON ÖĞRENCİLERİNDEN EMNİYETE ANLAMLI ZİYARET

Seydişehir Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri trafik haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle tek tek ilgilenen Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, emniyet binasını da gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrencileri trafik polisi arabasına bindirerek kendilerine hoş bir anı bıraktılar. Seydişehir Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri: “Trafik ve İlkyardım Haftası dolayısıyla öğrencilerimiz ile birlikte Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Öğrencilerimiz polis ekibiyle beraber hem bina gezintisi yaptı hem de ekip araçlarıyla çevre gezisine çıktılar. Öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı Emniyet Müdürümüz Sayın Cevdet Arıcı Bey ve tüm polis teşkilatına çok teşekkür ederiz” dedi.
Seydişehir Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri trafik haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle tek tek ilgilenen Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, emniyet binasını da gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrencileri trafik polisi arabasına bindirerek kendilerine hoş bir anı bıraktılar.

Seydişehir Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri: “Trafik ve İlkyardım Haftası dolayısıyla öğrencilerimiz ile birlikte Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Öğrencilerimiz polis ekibiyle beraber hem bina gezintisi yaptı hem de ekip araçlarıyla çevre gezisine çıktılar. Öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı Emniyet Müdürümüz Sayın Cevdet Arıcı Bey ve tüm polis teşkilatına çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.