REKTÖR DOLAR AÇIKLAMASININ ARKASINDA DURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2018 - 04:21, Güncelleme: 02.08.2018 - 04:21
 

REKTÖR DOLAR AÇIKLAMASININ ARKASINDA DURDU

Selçuk iniversitesi Rektörü Mustafa şahinin twiterdan doların yükselmesiyle ilgili yaptığı açıklama ülke gündemine oturtuldu.

Öğrencisini twitırdan doların artışıyla ilgili görüş istemesi üzerine Rektör Mustafa Şahinin doların yükselmesine ilişkin "Gündelik hayatımda hiç yer işgal etmiyor. . Bir yana dünyadaki tüm dolarları koysunlar, öbür tarafa da Türkiye'yi… " yorumuna bazı ulusal gazeteler de tepki çeken haberler yayınlandı. Bu eleştirileri yersiz bulan rektör Şahin;“Tekraren söylüyorum, hayatımdaki öncelikler içerisinde ülkeye diz çöktürme amaçlı dolar kurundaki artışların hiç yeri yok'' dedi.    
Selçuk iniversitesi Rektörü Mustafa şahinin twiterdan doların yükselmesiyle ilgili yaptığı açıklama ülke gündemine oturtuldu.
Öğrencisini twitırdan doların artışıyla ilgili görüş istemesi üzerine Rektör Mustafa Şahinin doların yükselmesine ilişkin "Gündelik hayatımda hiç yer işgal etmiyor. . Bir yana dünyadaki tüm dolarları koysunlar, öbür tarafa da Türkiye'yi… " yorumuna bazı ulusal gazeteler de tepki çeken haberler yayınlandı.

Bu eleştirileri yersiz bulan rektör Şahin;“Tekraren söylüyorum, hayatımdaki öncelikler içerisinde ülkeye diz çöktürme amaçlı dolar kurundaki artışların hiç yeri yok'' dedi.

   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.