Rektör Zorlu’dan Termale Yeşil Işık

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 01:35, Güncelleme: 12.04.2019 - 01:35
 

Rektör Zorlu’dan Termale Yeşil Işık

Yeniden göreve başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Termal Tesisleri de yerinde inceledi.

Tesislerin incelenmesi esnasında Prof. Dr. Zorlu: “Üniversite olarak, Seydişehir Termal Tesisler Bölgesinde Fizik Tedavi Ünitesi kurulması düşünülmeli” dedi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Tahir Yüksek ve Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Hüseyin Arıkan Belediye Başkanı Tutal’ı makamında ziyaret ettikten sonra Ketirağılları bölgesindeki Termal Tesislere geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Edinilen bilgiye göre Termal Tesisler incelemesinde Prof. Dr. Cem Zorlu, termal bölgeye açılacak Fizik Tedavi Merkezinin, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde okuyan hemşire öğrencilerin pratik öğrenimi için iyi olacağını belirterek yatırımlar açıldığı zaman üniversite bünyesinde termal bölgeye fizik tedavi merkezi açılmasının düşünülmesi gerektiğini söyledi. Okul arkadaşı olan Rektör Cem Zorlu’ya Termal Tesisleri faaliyetleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Termal Tesislerin faaliyete geçmesi ile yalnız Seydişehir’in değil bölgeye de önemli ölçüde termal turizm olarak katkı sağlayacağını belirterek: “Termal tesislerin varlığı Seydişehir ve bölge için çok önemli. Buraya yapılacak yatırımlar hem yatırımcının yüzünü güldürecek hem de bölgeyi canlandırarak istihdam konusunda da önemli katkı sağlayacak” dedi.
Yeniden göreve başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Termal Tesisleri de yerinde inceledi.

Tesislerin incelenmesi esnasında Prof. Dr. Zorlu: “Üniversite olarak, Seydişehir Termal Tesisler Bölgesinde Fizik Tedavi Ünitesi kurulması düşünülmeli” dedi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Tahir Yüksek ve Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Hüseyin Arıkan Belediye Başkanı Tutal’ı makamında ziyaret ettikten sonra Ketirağılları bölgesindeki Termal Tesislere geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Edinilen bilgiye göre Termal Tesisler incelemesinde Prof. Dr. Cem Zorlu, termal bölgeye açılacak Fizik Tedavi Merkezinin, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde okuyan hemşire öğrencilerin pratik öğrenimi için iyi olacağını belirterek yatırımlar açıldığı zaman üniversite bünyesinde termal bölgeye fizik tedavi merkezi açılmasının düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Okul arkadaşı olan Rektör Cem Zorlu’ya Termal Tesisleri faaliyetleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Termal Tesislerin faaliyete geçmesi ile yalnız Seydişehir’in değil bölgeye de önemli ölçüde termal turizm olarak katkı sağlayacağını belirterek: “Termal tesislerin varlığı Seydişehir ve bölge için çok önemli. Buraya yapılacak yatırımlar hem yatırımcının yüzünü güldürecek hem de bölgeyi canlandırarak istihdam konusunda da önemli katkı sağlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.