RESMİ BAYRAMLAŞMA KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2016 - 12:24, Güncelleme: 16.09.2016 - 12:24
 

RESMİ BAYRAMLAŞMA KÜLTÜR EVİNDE GERÇEKLEŞTİ

Kurban bayramının resmi bayramlaşma töreni Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde yapıldı.

Orman ve Su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkan yardımcısı Mevlüt Güray, kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi partiler, oda ve dernek yöneticileri ve halk katıldı. Burada ki törenden sonra bayramlaşmaya katılanlar şehitliği ziyaret ettiler. İlçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı, cezaevi ve devlet hastanesi ziyaretleri ile devam eden bayramlaşma şehit aileleri ve gazilerin evlerinin ziyaret edilmesi ile sona erdi.
Kurban bayramının resmi bayramlaşma töreni Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde yapıldı.

Orman ve Su işleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, belediye başkan yardımcısı Mevlüt Güray, kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi partiler, oda ve dernek yöneticileri ve halk katıldı.

Burada ki törenden sonra bayramlaşmaya katılanlar şehitliği ziyaret ettiler.

İlçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı, cezaevi ve devlet hastanesi ziyaretleri ile devam eden bayramlaşma şehit aileleri ve gazilerin evlerinin ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.