RESSAM KIRDAR’A ZİYARET

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2020 - 04:10, Güncelleme: 29.06.2020 - 04:10
 

RESSAM KIRDAR’A ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı eserlerle adını duyuran, ilçemizde ve ilçe dışında 16 kişisel sergi açan Ressam Fatma Kırdar’ı ziyaret etti.

Kültür ve Sanata önem verdikleri kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede bulunan yerel sanatçıların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Seydişehir’e sağlamış oldukları katkılardan dolayı Ressam Fatma Kırdar’a teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir’in tarihini ve tarihi binalarını tablolarına yansıtan Fatma Hanım gelecek nesillere arşiv niteliği taşıyan bir miras bırakıyor. Ayrıca ilçemiz dışında açmış olduğu kişisel sergilerde ve katılmış olduğu televizyon programlarında ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyor. Biz kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi. Başımız her sıkıldığı zaman sizin desteğinizi aldık diyen Ressam Fatma Kırdar; Seydişehir evlerini restore ettirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkıyorsunuz. Sanata ve sanatçıya da sahip çıkıyorsunuz. Ben koronavirüs salgını nedeni ile evden dışarı çıkmadım. Şu an tarihi bir evimizin çalışması yaparak evde kalıyorum. Siz pandemi sürecinde çok mücadele ettiniz. Çalışmalarınızda kolaylık diliyorum” dedi. Başkan Tutal, Ressam Kırdar’a gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler verdi. Kırdar’ın arşiv niteliği taşıyan tablolarını inceleyerek kendisine teşekkür etti.    
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı eserlerle adını duyuran, ilçemizde ve ilçe dışında 16 kişisel sergi açan Ressam Fatma Kırdar’ı ziyaret etti.

Kültür ve Sanata önem verdikleri kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede bulunan yerel sanatçıların her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Seydişehir’e sağlamış oldukları katkılardan dolayı Ressam Fatma Kırdar’a teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir’in tarihini ve tarihi binalarını tablolarına yansıtan Fatma Hanım gelecek nesillere arşiv niteliği taşıyan bir miras bırakıyor. Ayrıca ilçemiz dışında açmış olduğu kişisel sergilerde ve katılmış olduğu televizyon programlarında ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyor. Biz kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Başımız her sıkıldığı zaman sizin desteğinizi aldık diyen Ressam Fatma Kırdar; Seydişehir evlerini restore ettirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkıyorsunuz. Sanata ve sanatçıya da sahip çıkıyorsunuz. Ben koronavirüs salgını nedeni ile evden dışarı çıkmadım. Şu an tarihi bir evimizin çalışması yaparak evde kalıyorum. Siz pandemi sürecinde çok mücadele ettiniz. Çalışmalarınızda kolaylık diliyorum” dedi.

Başkan Tutal, Ressam Kırdar’a gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda çeşitli hediyeler verdi. Kırdar’ın arşiv niteliği taşıyan tablolarını inceleyerek kendisine teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.