Ressam Kırdar’dan Rektör Şahin’e Ziyaret

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 02:16, Güncelleme: 23.01.2019 - 02:16
 

Ressam Kırdar’dan Rektör Şahin’e Ziyaret

Seydişehirli Ressam Fatma Kırdar Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof Mustafa Şahin’i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Üniversitenin kuruluş yıldönümünde kutlamalar kapsamında ressam Fatma Kırdar’dan da resim sergisi açmasını istedi. Mustafa Şahin’in bu isteğini kırmayan ressam Fatma Kırdar: " Seydişehir sevdalısı değerli bilim adamı Prof. Dr. Mustafa Şahini O makamlarda görmek bir Seydişehirli olarak beni gururlandırdı ve ziyaretten son derece memnun oldum. İnşallah 11 Nisan 2019 Tarihinde Selçuk Üniversitesinin Kuruluş yıldönümünde Değerli Rektörümüzün destekleri ile Selçuk Üniversitesinde kişisel fotoğraf sergimi açacağım. Bizi sahiplenmesinden ve sanata sahip çıkmasından bu kararı ile beni onurlandırmasından dolayı kendisine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." dedi. Ressam Fatma Kırdar ziyaretinde, Seydişehir Yeniceköy deki dedesinin ustalığını yaptığı, gençlik yıllarında kendisinin de amele olarak çalıştığı doğup büyüdüğü evinin resmini hediye etmesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin’in duygulandırdığı öğrenildi.
Seydişehirli Ressam Fatma Kırdar Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof Mustafa Şahin’i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Üniversitenin kuruluş yıldönümünde kutlamalar kapsamında ressam Fatma Kırdar’dan da resim sergisi açmasını istedi.

Mustafa Şahin’in bu isteğini kırmayan ressam Fatma Kırdar:

" Seydişehir sevdalısı değerli bilim adamı Prof. Dr. Mustafa Şahini O makamlarda görmek bir Seydişehirli olarak beni gururlandırdı ve ziyaretten son derece memnun oldum. İnşallah 11 Nisan 2019 Tarihinde Selçuk Üniversitesinin Kuruluş yıldönümünde Değerli Rektörümüzün destekleri ile Selçuk Üniversitesinde kişisel fotoğraf sergimi açacağım. Bizi sahiplenmesinden ve sanata sahip çıkmasından bu kararı ile beni onurlandırmasından dolayı kendisine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." dedi.

Ressam Fatma Kırdar ziyaretinde, Seydişehir Yeniceköy deki dedesinin ustalığını yaptığı, gençlik yıllarında kendisinin de amele olarak çalıştığı doğup büyüdüğü evinin resmini hediye etmesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin’in duygulandırdığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.