Ressam Yavuz’un Sergisi Antalya’da İlgi Odağı Oldu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 01:19, Güncelleme: 12.04.2019 - 01:19
 

Ressam Yavuz’un Sergisi Antalya’da İlgi Odağı Oldu

Antalya Mall of Sanat Galerisi hemşerimiz ressam Zübeyde Yavuz’un Umuda Yolculuk-3 resim ve ebru sergisine ev sahipliği yapıyor.

Birbirinden eşsiz eserlerin yer aldığı sergisi büyük ilgi görüyor. 1 Nisanda açılan sergi sanatseverleri bekliyor. İnsan bilincinin derinliklerine ışık tutmayı amaçlayan Çark-1 ve Umuda Yolculuk-2 serisinin devamı olan sergi, umudun ise her zaman yanı başımızda olduğunu da hatırlatıyor. Ressamın özgün yorumlarından oluşan toplamda 50 tablonun yer aldığı sergi, Antalya Mall of Sanat Galerisinde14 Nisan tarihine kadar devam edecek. 9.sergisini açan Zübeyde Yavuz, gerçekleştiği sanatsal etkinliklerle tuvale aktarma şekli ve farklı üslubu ile resim dünyasının önemli isimleri arasında yer almayı başardı.
Antalya Mall of Sanat Galerisi hemşerimiz ressam Zübeyde Yavuz’un Umuda Yolculuk-3 resim ve ebru sergisine ev sahipliği yapıyor.

Birbirinden eşsiz eserlerin yer aldığı sergisi büyük ilgi görüyor. 1 Nisanda açılan sergi sanatseverleri bekliyor.

İnsan bilincinin derinliklerine ışık tutmayı amaçlayan Çark-1 ve Umuda Yolculuk-2 serisinin devamı olan sergi, umudun ise her zaman yanı başımızda olduğunu da hatırlatıyor.

Ressamın özgün yorumlarından oluşan toplamda 50 tablonun yer aldığı sergi, Antalya Mall of Sanat Galerisinde14 Nisan tarihine kadar devam edecek.

9.sergisini açan Zübeyde Yavuz, gerçekleştiği sanatsal etkinliklerle tuvale aktarma şekli ve farklı üslubu ile resim dünyasının önemli isimleri arasında yer almayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.