RESTORANDA SİLAHLI YARALAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2014 - 01:01, Güncelleme: 18.04.2014 - 01:01
 

RESTORANDA SİLAHLI YARALAMA

Seydişehir?de bir restoranda iki müşteri arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak yaralandı.

Seydişehir’de bir restoranda iki müşteri arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak yaralandı. İddiaya göre Seydişehir- Derebucak yolu üzerinde bulunan bir restoranda gece saatlerinde daha önceden aralarında alacak verecek meselesi bulunan M. I. İle M Ö. Arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından M Ö. Tabanca ile M I.’yı ayaklarından vurdu. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Murat I. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ ya sevk edildi. M.Ö. İse kısa süre içerisinde tabanca ile birlikte jandarma tarafından yakalanarak göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor
Seydişehir?de bir restoranda iki müşteri arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak yaralandı.

Seydişehir’de bir restoranda iki müşteri arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak yaralandı.

İddiaya göre Seydişehir- Derebucak yolu üzerinde bulunan bir restoranda gece saatlerinde daha önceden aralarında alacak verecek meselesi bulunan M. I. İle M Ö. Arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından M Ö. Tabanca ile M I.’yı ayaklarından vurdu. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Murat I. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ ya sevk edildi.

M.Ö. İse kısa süre içerisinde tabanca ile birlikte jandarma tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.