REYHAN İLİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2013 - 08:39, Güncelleme: 03.05.2013 - 08:39
 

REYHAN İLİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN KERMES

Reyhan İlim ve Kültür Derneği Seydişehir Şubesi kermes düzenledi.

Reyhan İlim ve Kültür Derneği Seydişehir Şubesi kermes düzenledi. Seydişehir’de sekiz yıldır faaliyetlerine devam eden Reyhan İlim ve Kültür Derneği  hayra vesile olma adına çeşitli ürünlerin sergilendiği kermes açtı. Açılan kermeste el işlemeleri, dantel oyalar,giyim eşyaları,sanatsal ahşap hediyelikler ve yiyecek içecekler  satılıyor. “Hayr Ürünleri” diye adlandırılan kutuda ise birtakım ürünler ucuza satılarak sürpriz hediye ve çekilişler yapılıyor. Satılan ürünlerden elde edilecek gelirin ihtiyaçlı insanlara ve dernek  faaliyetleri için harcanacağı öğrenildi.
Reyhan İlim ve Kültür Derneği Seydişehir Şubesi kermes düzenledi.

Reyhan İlim ve Kültür Derneği Seydişehir Şubesi kermes düzenledi.

Seydişehir’de sekiz yıldır faaliyetlerine devam eden Reyhan İlim ve Kültür Derneği  hayra vesile olma adına çeşitli ürünlerin sergilendiği kermes açtı.

Açılan kermeste el işlemeleri, dantel oyalar,giyim eşyaları,sanatsal ahşap hediyelikler ve yiyecek içecekler  satılıyor. “Hayr Ürünleri” diye adlandırılan kutuda ise birtakım ürünler ucuza satılarak sürpriz hediye ve çekilişler yapılıyor.

Satılan ürünlerden elde edilecek gelirin ihtiyaçlı insanlara ve dernek  faaliyetleri için harcanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.