SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UYAR, SEYDİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 12:58, Güncelleme: 27.03.2019 - 12:58
 

SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UYAR, SEYDİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir’i ziyaret etti.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçim için partiler çalışmalarına son sürat devam ediyor. Seçim çalışmaları için Seydişehir’e gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar’a Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkan Adayı Raşit Nergiz ve çok sayıda Saadet Partili Teşkilat mensupları eşlik etti. Vatandaşla sohbet eden Uyar; “Dürüst Belediyecilik anlayışımızın şehre bakışı dünü, bugünü ve yarını bir arada gören hakkaniyetli bir yaklaşımı içermektedir. Bütün toplumsal kesimlerin eşit bireyler olarak görüldüğü bir belediyecilik ve yönetim anlayışı toplumsal huzurun kaynağıdır.  Bizim şehircilik anlayışımızda şehrin huzuru adaletten geçer. Allah izin verir sizlerde teveccüh ederseniz Seydişehir ilçemizi ve Konya’mızı adalet ekseni çerçevesinde yöneteceğiz’’ dedi.
Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir’i ziyaret etti.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçim için partiler çalışmalarına son sürat devam ediyor. Seçim çalışmaları için Seydişehir’e gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar’a Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkan Adayı Raşit Nergiz ve çok sayıda Saadet Partili Teşkilat mensupları eşlik etti.

Vatandaşla sohbet eden Uyar; “Dürüst Belediyecilik anlayışımızın şehre bakışı dünü, bugünü ve yarını bir arada gören hakkaniyetli bir yaklaşımı içermektedir. Bütün toplumsal kesimlerin eşit bireyler olarak görüldüğü bir belediyecilik ve yönetim anlayışı toplumsal huzurun kaynağıdır.  Bizim şehircilik anlayışımızda şehrin huzuru adaletten geçer. Allah izin verir sizlerde teveccüh ederseniz Seydişehir ilçemizi ve Konya’mızı adalet ekseni çerçevesinde yöneteceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.