Saat 9.05’te Seydişehir Atasına Saygı Duruşundaydı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.11.2022 - 12:50, Güncelleme: 10.11.2022 - 12:50
 

Saat 9.05’te Seydişehir Atasına Saygı Duruşundaydı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yıldönümü Seydişehir’de çeşitli etkinliklerle anıldı. Saat 9.05 te siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşuna geçerek Atamıza sevgi, saygı ve minnetlerini gösterdi.

Atatürk’ü anma programı Hükümet Meydanı önündeki Atatürk heykeline Kaymakamlık ve Seydişehir Belediyesi tarafından çelenk sunulmasının ardından saatler 09.05 te çalan siren sesleriyle 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okunmasıyla başladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz de de Atatürk’ün ölüm saati 09.05 te siren sesleriyle beraber bayraklar yarıya indirildi. Siren sesini duyan ilçedeki vatandaşlar cadde, yol ve pazar yerlerinde ayağa kalkarak saygı duruşuna geçtiler. Törenin ardından protokol saat 9.30 da Belediye Düğün Salonunda Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programına katıldı. Atatürk’ü anma programı protokolün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Seydişehir temsilciliği ziyaretiyle son buldu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yıldönümü Seydişehir’de çeşitli etkinliklerle anıldı. Saat 9.05 te siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşuna geçerek Atamıza sevgi, saygı ve minnetlerini gösterdi.

Atatürk’ü anma programı Hükümet Meydanı önündeki Atatürk heykeline Kaymakamlık ve Seydişehir Belediyesi tarafından çelenk sunulmasının ardından saatler 09.05 te çalan siren sesleriyle 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okunmasıyla başladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz de de Atatürk’ün ölüm saati 09.05 te siren sesleriyle beraber bayraklar yarıya indirildi.

Siren sesini duyan ilçedeki vatandaşlar cadde, yol ve pazar yerlerinde ayağa kalkarak saygı duruşuna geçtiler.

Törenin ardından protokol saat 9.30 da Belediye Düğün Salonunda Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programına katıldı.

Atatürk’ü anma programı protokolün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Seydişehir temsilciliği ziyaretiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.