SABAH DERSHANESİNDE HASAT MEVSİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2014 - 11:56, Güncelleme: 29.08.2014 - 11:56
 

SABAH DERSHANESİNDE HASAT MEVSİMİ

Seydişehir Sabah Dershanesi, Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarısına başarı katarak bireysel ve kitlesel başarıda yine zirveyi korumaya devam etti.

Seydişehir Sabah Dershanesi, Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarısına başarı katarak bireysel ve kitlesel başarıda yine zirveyi korumaya devam etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarı çıtasını yükseltmeye devam eden Seydişehir Sabah Dershanesi 2014 Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasından sonra Seydişehir birincisini yine bünyesinden çıkardı. Sabah Dershanesi Seydişehir Şube Müdürü Nazmi Yaldır “ Üniversite sınavlarında olduğu gibi liseye yerleştirmede dershanelere devam eden öğrencilerin büyük başarı elde ettiğini vurguladı. Dershane Müdürü Yaldır her yıl başarılarının artarak devam ettiğine vurgu yaparak şunları söyledi : “Dershanemizdeki bireysel başarının yanı sıra kitlesel bazda da 150 öğrencimiz 400 ün üzerinde puan almıştır. Öğrencilerimizden 46 Fen Lisesine, 62 Seyit Harun Lisesine, 122 Anadolu Liselerine, 24 Sağlık Meslek Lisesine, 11 Anadolu İmam Hatip Lisesine, 24 Mesleki Teknik Liselerine yerleşmiştir. Başarımızın altında yatan temel neden kaliteli ve dinamik öğretmen kadrosudur. Bunun en büyük göstergesi de son yirmi iki yıldır tüm ilköğretim sınavlarının Seydişehir birincileri dershanemiz öğrencisidir. Sabah Dershaneleri adına öğrencilerin başarısında emeği geçen, başta milli eğitim camiası olmak üzere tüm okul idareci ve öğretmenlerini, aileleri ile dershane öğretmenlerini tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim." dedi.   Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) ilçe birincisi Nazmiye Beyza İnce ise başarısını, "Her gün dershane ve okul öğretmenlerimin verdiği plan çerçevesinde ders çalıştığını etüt programlarına düzenli katıldığını. Öğretmenlerimin motivasyonu ve ailemin desteğiyle bu başarıyı elde ettim." şeklinde ifade etti.
Seydişehir Sabah Dershanesi, Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarısına başarı katarak bireysel ve kitlesel başarıda yine zirveyi korumaya devam etti.

Seydişehir Sabah Dershanesi, Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından başarısına başarı katarak bireysel ve kitlesel başarıda yine zirveyi korumaya devam etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarı çıtasını yükseltmeye devam eden Seydişehir Sabah Dershanesi 2014 Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçlarının açıklanmasından sonra Seydişehir birincisini yine bünyesinden çıkardı.
Sabah Dershanesi Seydişehir Şube Müdürü Nazmi Yaldır “ Üniversite sınavlarında olduğu gibi liseye yerleştirmede dershanelere devam eden öğrencilerin büyük başarı elde ettiğini vurguladı.

Dershane Müdürü Yaldır her yıl başarılarının artarak devam ettiğine vurgu yaparak şunları söyledi : “Dershanemizdeki bireysel başarının yanı sıra kitlesel bazda da 150 öğrencimiz 400 ün üzerinde puan almıştır. Öğrencilerimizden 46 Fen Lisesine, 62 Seyit Harun Lisesine, 122 Anadolu Liselerine, 24 Sağlık Meslek Lisesine, 11 Anadolu İmam Hatip Lisesine, 24 Mesleki Teknik Liselerine yerleşmiştir. Başarımızın altında yatan temel neden kaliteli ve dinamik öğretmen kadrosudur. Bunun en büyük göstergesi de son yirmi iki yıldır tüm ilköğretim sınavlarının Seydişehir birincileri dershanemiz öğrencisidir. Sabah Dershaneleri adına öğrencilerin başarısında emeği geçen, başta milli eğitim camiası olmak üzere tüm okul idareci ve öğretmenlerini, aileleri ile dershane öğretmenlerini tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim." dedi.
 

Temel Eğitime Geçiş Sınavı (TEOG) ilçe birincisi Nazmiye Beyza İnce ise başarısını, "Her gün dershane ve okul öğretmenlerimin verdiği plan çerçevesinde ders çalıştığını etüt programlarına düzenli katıldığını. Öğretmenlerimin motivasyonu ve ailemin desteğiyle bu başarıyı elde ettim." şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.