SAĞLIKÇILAR KUPA İLE DÖNDÜLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2015 - 07:40, Güncelleme: 15.01.2015 - 07:40
 

SAĞLIKÇILAR KUPA İLE DÖNDÜLER

Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 4. olarak bir başarı daha elde etti.

Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Voleybol  Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 4. olarak bir başarı daha elde etti. Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Erkek Voleybol  Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 4. olma başarını elde ettiSeydişehir’de yapılan bölgesel müsabakalarda birinci olan Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek  Voleybol  Takımı Konya’ da yapılan müsabakalara yarı finalden katılma hakkını kazandı. Burada yapılan müsabakalarda Konya Sosyal bilimler lisesini  3-0AdilkaraağaçMes ve Tek Anadolu lisesini 3-2 yenerek, Karapınar metem lisesine 3-o yenilerek 3-4.lük maçını oynamaya hak kazanmıştır.3.4. lük maçı sonucunda Selçuklu Mes ve Tek. Anadolu lisesine 3-0 yenilerek Konya 4. sü olmuştur. Okul Müdürü Celal Bican süreç içerisinde elde edilen bu başarının tesadüf olmadığı söyleyerek “Özellikle beden eğitimi öğretmenimiz Mevlüt Bican  nezaretinde öğrencilerimizin öz verili ve disiplinli çalışmalarının semeresini aldıklarını görmek okulumuzu  çok mutlu etti. Bu başarının öğrencilerimizin akademik başarılarına da olumlu yönde katkı sağlayacağından hiç kuşkumuz yok.  Öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.
Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 4. olarak bir başarı daha elde etti.

Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Voleybol  Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 4. olarak bir başarı daha elde etti.

Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Erkek Voleybol  Takımı Seydişehir bölgesini temsilen katıldığı il müsabakalarında 4. olma başarını elde ettiSeydişehir’de yapılan bölgesel müsabakalarda birinci olan Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek  Voleybol  Takımı Konya’ da yapılan müsabakalara yarı finalden katılma hakkını kazandı.

Burada yapılan müsabakalarda Konya Sosyal bilimler lisesini  3-0AdilkaraağaçMes ve Tek Anadolu lisesini 3-2 yenerek, Karapınar metem lisesine 3-o yenilerek 3-4.lük maçını oynamaya hak kazanmıştır.3.4. lük maçı sonucunda Selçuklu Mes ve Tek. Anadolu lisesine 3-0 yenilerek Konya 4. sü olmuştur.

Okul Müdürü Celal Bican süreç içerisinde elde edilen bu başarının tesadüf olmadığı söyleyerek “Özellikle beden eğitimi öğretmenimiz Mevlüt Bican  nezaretinde öğrencilerimizin öz verili ve disiplinli çalışmalarının semeresini aldıklarını görmek okulumuzu  çok mutlu etti. Bu başarının öğrencilerimizin akademik başarılarına da olumlu yönde katkı sağlayacağından hiç kuşkumuz yok.  Öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.