ŞAİR PASLI’NIN 14.KİTABI ÇIKTI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2021 - 03:39, Güncelleme: 26.03.2021 - 03:39
 

ŞAİR PASLI’NIN 14.KİTABI ÇIKTI

İlçemizin Sultanü'ş Şuara (şairlerin sultanı) Bahaddin Paslı 14. kitabı “Edeb Ya Hu Haşa Ahır Değil Cennet” okuyucularla buluştu.

Tasavvufi ağırlıklı şiirlerden oluşan 546 sayfalık kitabında şair Paslı ustalık dönemi eserlerine devam ediyor. Şair Paslı kitabı ile ilgili şunları söyledi: “Yaklaşık 65 yıllık şairlik hayatımda daha önce yayınlanmamış tasavvuf ağırlıklı şiirlerimden oluşan kitabım Edeb Ya Hu Haşa Ahır Değil Cennet’i okuyucularımla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ömrüm olduğu müddetçe yazmaya devam edeceğim. Böyle bir eseri ortaya koymada ilham aldığım Halk ve Hak’tır. İnşallah durmak yok yola devam.” dedi.  
İlçemizin Sultanü'ş Şuara (şairlerin sultanı) Bahaddin Paslı 14. kitabı “Edeb Ya Hu Haşa Ahır Değil Cennet” okuyucularla buluştu.

Tasavvufi ağırlıklı şiirlerden oluşan 546 sayfalık kitabında şair Paslı ustalık dönemi eserlerine devam ediyor. Şair Paslı kitabı ile ilgili şunları söyledi:

“Yaklaşık 65 yıllık şairlik hayatımda daha önce yayınlanmamış tasavvuf ağırlıklı şiirlerimden oluşan kitabım Edeb Ya Hu Haşa Ahır Değil Cennet’i okuyucularımla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ömrüm olduğu müddetçe yazmaya devam edeceğim. Böyle bir eseri ortaya koymada ilham aldığım Halk ve Hak’tır. İnşallah durmak yok yola devam.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.