ŞAİR YAZAR PROF. DR NURULLAH GENÇ ‘BAŞARI BEDEL İSTER”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.05.2022 - 12:12, Güncelleme: 15.05.2022 - 12:12
 

ŞAİR YAZAR PROF. DR NURULLAH GENÇ ‘BAŞARI BEDEL İSTER”

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.'cüsü düzenlenen kitap günlerinde Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Şair Prof .Dr. Nurullah Genç okuyucuları ile buluştu.

Sanat ve edebiyat alanında birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Nurullah Genç sevenleriyle bir araya gelerek “Başarı Bedel İster” konulu konferans verdi. Nurullah Genç’in konferansına Kaymakam Deniz Pişkin, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı. "Başarı Bedel İster" adlı kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşisinde kendi yaşantısından örneklerle yola çıkan, insanın hayat mücadelesinin birçok yönüne değinen Genç, toplumun refahı için planlı bir şekilde çalışan, hedefleri olan, tarihini, kültürünü ve kendisini tanıyan insanlar olmanın önemine vurgu yaptı. Çalışmanın öneminden bahseden Prof. Dr.  Genç, “Bu dünya da yaşıyorsak bu sıradan bir iş değildir. Ölümünüz, yaşamanız sıradan bir iş değildir. Boş hayallerde hayatınızı geçiremezsiniz .Başkaları sizi yok etmek için bir sürü planlar yapıyorlar. Bunun için çalışmak ve başarmak zorundayız. Hayalleri olmayanlar, başkalarının hayallerinin bir parçası haline gelirler. Başarmak için  her zaman çok çalışmak gerekir. Unutmayalım başarı her zaman bedel ister” ifadeleri kullandı. Kendisini dinlemeye gelen okurlarına Prof. Dr. Genç, daha sonra  kitapları imzalayarak günün anısına fotoğraf  çekildi.
Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.'cüsü düzenlenen kitap günlerinde Şaban Cengiz Kültür Merkezinde Şair Prof .Dr. Nurullah Genç okuyucuları ile buluştu.

Sanat ve edebiyat alanında birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Nurullah Genç sevenleriyle bir araya gelerek “Başarı Bedel İster” konulu konferans verdi.

Nurullah Genç’in konferansına Kaymakam Deniz Pişkin, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

"Başarı Bedel İster" adlı kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşisinde kendi yaşantısından örneklerle yola çıkan, insanın hayat mücadelesinin birçok yönüne değinen Genç, toplumun refahı için planlı bir şekilde çalışan, hedefleri olan, tarihini, kültürünü ve kendisini tanıyan insanlar olmanın önemine vurgu yaptı.

Çalışmanın öneminden bahseden Prof. Dr.  Genç, “Bu dünya da yaşıyorsak bu sıradan bir iş değildir. Ölümünüz, yaşamanız sıradan bir iş değildir. Boş hayallerde hayatınızı geçiremezsiniz .Başkaları sizi yok etmek için bir sürü planlar yapıyorlar. Bunun için çalışmak ve başarmak zorundayız. Hayalleri olmayanlar, başkalarının hayallerinin bir parçası haline gelirler. Başarmak için  her zaman çok çalışmak gerekir. Unutmayalım başarı her zaman bedel ister” ifadeleri kullandı.

Kendisini dinlemeye gelen okurlarına Prof. Dr. Genç, daha sonra  kitapları imzalayarak günün anısına fotoğraf  çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.