Şairlerimiz Selçukya Şiir Akşamında Buluşuyor

Kültürümüz (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.11.2021 - 14:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:10
 

Şairlerimiz Selçukya Şiir Akşamında Buluşuyor

İlçemizin değerli büyükleri Bahattin Paslı, Hakkı Balcı ve Ercan Arslan "Selçukya Şiir Akşamlarında" hemşehrilerini bekliyor.

Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından bugün akşam saat 19:30 da Konya İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen SELÇUKYA ŞİİR AKŞAMI’na Gazeteci Şair ve Yazar Bahattin Paslı, Köşe yazarımız Gazeteci Hakkı Balcı, Köşe Yazarımız Tarihçi Ercan Arslan katılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan gazeteci Hakkı Balcı: “Bugün 19:30’da Konya’da ikamet eden Seydişehirli hemşerilerimizin teşrifleri şiir akşamını daha anlamlı kılacaktır. Moderatörlüğü tevdi edilen Selçukya Şiir Akşamlarında Seydişehir’in yaşayan kültür abidesi, Mümtaz şahsiyet Bahaddin Paslı amcamı ve ilçemizin uzak tarihini yakın eden değeri güzel şahsiyet Ercan Arslan hocamı Kadir Şinas bir topluluğun önünde takdim etmenin hazzını yaşayacağız.  Dostların teşrifi bizleri onore eder, güç verir… Naif, değerli Selçukya gönüllüsü dostlara şehrimizin yetiştirdiği değerli şahsiyet üstat Tayyar Yıldırım ağabeyime çok teşekkür ederim…” dedi.
İlçemizin değerli büyükleri Bahattin Paslı, Hakkı Balcı ve Ercan Arslan "Selçukya Şiir Akşamlarında" hemşehrilerini bekliyor.

Selçukya Kültür Sanat Derneği tarafından bugün akşam saat 19:30 da Konya İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen SELÇUKYA ŞİİR AKŞAMI’na Gazeteci Şair ve Yazar Bahattin Paslı, Köşe yazarımız Gazeteci Hakkı Balcı, Köşe Yazarımız Tarihçi Ercan Arslan katılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan gazeteci Hakkı Balcı: “Bugün 19:30’da Konya’da ikamet eden Seydişehirli hemşerilerimizin teşrifleri şiir akşamını daha anlamlı kılacaktır.

Moderatörlüğü tevdi edilen Selçukya Şiir Akşamlarında Seydişehir’in yaşayan kültür abidesi, Mümtaz şahsiyet Bahaddin Paslı amcamı ve ilçemizin uzak tarihini yakın eden değeri güzel şahsiyet Ercan Arslan hocamı Kadir Şinas bir topluluğun önünde takdim etmenin hazzını yaşayacağız.  Dostların teşrifi bizleri onore eder, güç verir…

Naif, değerli Selçukya gönüllüsü dostlara şehrimizin yetiştirdiği değerli şahsiyet üstat Tayyar Yıldırım ağabeyime çok teşekkür ederim…” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.