SAKAL-I ŞERİFDE DUYGU SELİ OLUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2019 - 03:44, Güncelleme: 03.06.2019 - 03:44
 

SAKAL-I ŞERİFDE DUYGU SELİ OLUŞTU

Geçen hafta Cumartesi günü bayanların ziyaretine açılan sakal-ı şerif, bayram arifesinde de erkekler ziyaret etti.

Özel sandukasında kırk katlı bezle saklanan sakal-ı şerif okunan dualar ve söylenen ilahiler eşliğinde yerinden alınarak öğle namazından sonra ikindi vaktine kadar erkekler tarafından ziyaret edildi. Cemaat tarafından sakal-ı şerif ziyaretinde duygu seli oluşurken zaman zaman yoğunluk nedeniyle izdihamda yaşandı. Türkiye’de sayılı yerde bulunan, ilçemizde de Seyitharun Camiinde bulunan sakal-ı şerif, dini bayramlarda bayanlara ve erkeklere ayrı ayrı olmak üzere ziyarete açılıyor. Ziyarete sadece Seydişehir halkı değil, köy, kasaba ve şehir dışından da ziyaretçi geliyor.
Geçen hafta Cumartesi günü bayanların ziyaretine açılan sakal-ı şerif, bayram arifesinde de erkekler ziyaret etti.

Özel sandukasında kırk katlı bezle saklanan sakal-ı şerif okunan dualar ve söylenen ilahiler eşliğinde yerinden alınarak öğle namazından sonra ikindi vaktine kadar erkekler tarafından ziyaret edildi.

Cemaat tarafından sakal-ı şerif ziyaretinde duygu seli oluşurken zaman zaman yoğunluk nedeniyle izdihamda yaşandı.

Türkiye’de sayılı yerde bulunan, ilçemizde de Seyitharun Camiinde bulunan sakal-ı şerif, dini bayramlarda bayanlara ve erkeklere ayrı ayrı olmak üzere ziyarete açılıyor. Ziyarete sadece Seydişehir halkı değil, köy, kasaba ve şehir dışından da ziyaretçi geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.