SALİHA-MEHMET ULAŞAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2015 - 06:02, Güncelleme: 18.12.2015 - 06:02
 

SALİHA-MEHMET ULAŞAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Saliha-Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi erkek ve kız öğrencileri voleybolda bölge şampiyonu oldu.

Seydişehir, Bozkır ve Ahırlı okullarının yer aldığı erkek ve kız takımlarının yarıştığı okullar arası bölge voleybol şampiyonası sona erdi. Yarışmalarda Saliha-Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi kız ve erkek voleybol takımı bölge şampiyonu oldu.  Erkek ve kız voleybol takımı, Konya’da yapılacak olan yarışmalarda Seydişehir’i yarı finalden katılarak temsil edecek. Okul müdürü Celal Bican; “Beden eğitimi öğretmeni Mevlüt Bican,  Arif Koçak ve öğrencileri tebrik ederek Konya’daki müsabakalarda başarılar diliyorum.” dedi.
Saliha-Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi erkek ve kız öğrencileri voleybolda bölge şampiyonu oldu.

Seydişehir, Bozkır ve Ahırlı okullarının yer aldığı erkek ve kız takımlarının yarıştığı okullar arası bölge voleybol şampiyonası sona erdi. Yarışmalarda Saliha-Mehmet Ulaşan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi kız ve erkek voleybol takımı bölge şampiyonu oldu.

 Erkek ve kız voleybol takımı, Konya’da yapılacak olan yarışmalarda Seydişehir’i yarı finalden katılarak temsil edecek.

Okul müdürü Celal Bican; “Beden eğitimi öğretmeni Mevlüt Bican,  Arif Koçak ve öğrencileri tebrik ederek Konya’daki müsabakalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.