SAMİ ÇELİK’İN YORGANCI DÜKKÂNI TRT 1’E TAŞINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2019 - 03:06, Güncelleme: 30.11.2019 - 03:06
 

SAMİ ÇELİK’İN YORGANCI DÜKKÂNI TRT 1’E TAŞINDI

Hemşehrimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Sami Çelik TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisininin oyuncu kadrosuna katıldı.

1970’li yıllarda ilçemizde yorgancılıkla uğraşan, daha sonra İstanbul’a giderek yaptığı müzik sanatıyla kendisinden söz ettiren Sami Çelik, Seksenler Dizisi’nde ki Konyalı Yorgancı rolü ile ilk mesleği olan yorgancılığı TRT 1’de yaşattı. TRT 1’de 29 Kasım 2019’da (dün akşam) yeni bölümü yayınlanan Seksenler dizisinde “Yorgancı Sami” olarak rol alan Sami Çelik’in dükkânında ki Konyalı Yorgancı yazısı dikkat çekti. Vatan TV’de Çarşamba günleri yayınladığı müzik programı ile evlerimize konuk olan Hemşehrimiz Sami Çelik’in Seksenler dizisinde Yorgancı Sami olarak rol alması Seydişehirlileri sevindirdi. Gösterdiği oyunculuk performansı ile seyircilerin ilgi odağı olan Çelik’in yöremizin türküsü olan Aslan Mustafam adlı türküyü seslendirmesi ile Konya bölgesinin televizyonda tanıtılmasına da katkı sağladı. Toroslar Gazetesi olarak ailesi olarak sanatçımızı tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz.
Hemşehrimiz Türk Halk Müziği sanatçısı Sami Çelik TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisininin oyuncu kadrosuna katıldı.

1970’li yıllarda ilçemizde yorgancılıkla uğraşan, daha sonra İstanbul’a giderek yaptığı müzik sanatıyla kendisinden söz ettiren Sami Çelik, Seksenler Dizisi’nde ki Konyalı Yorgancı rolü ile ilk mesleği olan yorgancılığı TRT 1’de yaşattı.

TRT 1’de 29 Kasım 2019’da (dün akşam) yeni bölümü yayınlanan Seksenler dizisinde “Yorgancı Sami” olarak rol alan Sami Çelik’in dükkânında ki Konyalı Yorgancı yazısı dikkat çekti.

Vatan TV’de Çarşamba günleri yayınladığı müzik programı ile evlerimize konuk olan Hemşehrimiz Sami Çelik’in Seksenler dizisinde Yorgancı Sami olarak rol alması Seydişehirlileri sevindirdi.

Gösterdiği oyunculuk performansı ile seyircilerin ilgi odağı olan Çelik’in yöremizin türküsü olan Aslan Mustafam adlı türküyü seslendirmesi ile Konya bölgesinin televizyonda tanıtılmasına da katkı sağladı.

Toroslar Gazetesi olarak ailesi olarak sanatçımızı tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.