ŞAMPİYON JUDOCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2013 - 11:37, Güncelleme: 07.05.2013 - 11:37
 

ŞAMPİYON JUDOCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Hatay? da düzenlenen 2013 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında birincilik ve ikincilik elde eden sporcular Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Hatay’ da düzenlenen 2013 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında birincilik ve ikincilik elde eden sporcular Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi. Geçtiğimiz günlerde Hatay’ da düzenlenen şampiyonada yıldızlarda birincilik elde eden; Mustafa Raşit İlhan’ a altın ödülünü ilçemizde program çekimlerinde bulunan Tayfun Taliboğlu verirken, ikincilik elde eden Yasin Boztepe’ ye ise Kaymakam Tuncay Sonel tarafından verildi. Düzenlenen programda antrenörler Hüsamettin Çelik ve Soner Balcı da altın ile ödüllendirildiler. Ziyarette sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Sonel “ Bugün için bu derecelerle yüzümüzü güldüren ve istikbal vaat eden bu gençlerimiz değişik platformlarda Seydişehir’imizi belki de ülkemizi temsil edecekler. İleride inşallah kendilerinden Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyoruz” dedi.
Hatay? da düzenlenen 2013 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında birincilik ve ikincilik elde eden sporcular Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Hatay’ da düzenlenen 2013 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında birincilik ve ikincilik elde eden sporcular Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Hatay’ da düzenlenen şampiyonada yıldızlarda birincilik elde eden; Mustafa Raşit İlhan’ a altın ödülünü ilçemizde program çekimlerinde bulunan Tayfun Taliboğlu verirken, ikincilik elde eden Yasin Boztepe’ ye ise Kaymakam Tuncay Sonel tarafından verildi.

Düzenlenen programda antrenörler Hüsamettin Çelik ve Soner Balcı da altın ile ödüllendirildiler.

Ziyarette sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Sonel “ Bugün için bu derecelerle yüzümüzü güldüren ve istikbal vaat eden bu gençlerimiz değişik platformlarda Seydişehir’imizi belki de ülkemizi temsil edecekler. İleride inşallah kendilerinden Türkiye, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.