SANATÇIMIZ ÇELİK ÜÇKAĞITÇI SÜLEYMAN ROLÜYLE YAKINDA SİNEMALARDA

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.08.2022 - 11:51, Güncelleme: 10.08.2022 - 11:51
 

SANATÇIMIZ ÇELİK ÜÇKAĞITÇI SÜLEYMAN ROLÜYLE YAKINDA SİNEMALARDA

Hemşehrimiz müzik sanatçısı Sami Çelik sinema oyunculuğunu "Dokunma Hurdacının Kızı" sinema filmindeki rolüyle taçlandıracak.

Daha öncede TRT1 de yayınlanan ‘Seksenler’ dizisindeki rolüyle büyük beğeni kazanan Sami Çelik 16 Eylül'de sinemalarda olacak "Dokunma Hurdacının Kızı" filminde üçkâğıtçı Süleyman karakteriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Gazetemize filmle ilgili konuşan ve bizler vasıtasıyla Seydişehir’e selam gönderen sanatçı/oyuncu Sami Çelik: “Başrollerini Erkan Petekkaya, Abidin yerebakan, Ferhat Göçer gibi ünlü isimlerin baş rol oynadığı filmde bende üçkağıtçı Süleyman rolüyle yer aldım. Özellikle tüm kız çocuğu olan ailelerin beraber izleyebileceği sosyal içerikli anlamlı bir film. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum” dedi.  Müzik ve film çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Sami Çelik: “Yakında Seydişehirlilere çok güzel haberlerim var. Seydişehir’i çok seviyorum başımın üstünde yerleri var. Sizin vesilenizle Ketenli’deki konsere gelen 20 bin hemşehrime de çok teşekkür ediyorum” dedi.  
Hemşehrimiz müzik sanatçısı Sami Çelik sinema oyunculuğunu "Dokunma Hurdacının Kızı" sinema filmindeki rolüyle taçlandıracak.

Daha öncede TRT1 de yayınlanan ‘Seksenler’ dizisindeki rolüyle büyük beğeni kazanan Sami Çelik 16 Eylül'de sinemalarda olacak "Dokunma Hurdacının Kızı" filminde üçkâğıtçı Süleyman karakteriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Gazetemize filmle ilgili konuşan ve bizler vasıtasıyla Seydişehir’e selam gönderen sanatçı/oyuncu Sami Çelik: “Başrollerini Erkan Petekkaya, Abidin yerebakan, Ferhat Göçer gibi ünlü isimlerin baş rol oynadığı filmde bende üçkağıtçı Süleyman rolüyle yer aldım. Özellikle tüm kız çocuğu olan ailelerin beraber izleyebileceği sosyal içerikli anlamlı bir film. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum” dedi.

 Müzik ve film çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Sami Çelik: “Yakında Seydişehirlilere çok güzel haberlerim var. Seydişehir’i çok seviyorum başımın üstünde yerleri var. Sizin vesilenizle Ketenli’deki konsere gelen 20 bin hemşehrime de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.