SANAYİ ESNAFINDAN TESCİL TALEBİ...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2016 - 11:50, Güncelleme: 26.02.2016 - 11:50
 

SANAYİ ESNAFINDAN TESCİL TALEBİ...

Hafif sanayi sitesi işletmecileri adres tanımlanmasında yerlerinin sokak olarak geçmesinden yakınarak 1.Sanayi bölgesi olarak tescillenmesini istiyorlar.

Bine yakın işçinin çalıştığını Alüminyum da Türkiye’nin en yoğun pres gücü birim alanı oluştuğu hafif sanayi bölgesinde ki sanayicilerimiz; “Şuanda sanayimizin adı yok. Adres olarak da Alaylar 2 mah. 860 sok. olarak geçiyor. Bu durum sanayiyi tanımayan ve bizimle iş yapmak isteyen firmalarca bir prestij kaybına neden oluyor. İmar İskân Bakanlığına gidilerek sanayi bölgemizin 1. Sanayi bölgesi olarak adının tescillenmesini ve yeniden adres tanımlanmasının yapılmasını istiyoruz.” dediler. Şuanda hafif sanayi bölgesinin yeni kurulan organize sanayi gibi önem arz ettiğini ama kendilerinin sahipsiz olduklarını söyleyen hafif sanayi fabrika yetkilileri; “Buraya mal almak için dışarıdan önemli firma yetkilileri geliyor. Şuanda ki sanayi bölgemizin durumu iç açıcı değil. Çevre düzenlemesi yok. Giriş kapıları yok. Sanayiyi gösteren levhalar yok. Güvenliğimiz yok. 24 saat bekçisi olan, geceleri kapıları kapalı, emniyetli bir sanayi bölgesi olmasının bizler açısından ve Seydişehir açısından çok önemli.” şeklinde konuştular.
Hafif sanayi sitesi işletmecileri adres tanımlanmasında yerlerinin sokak olarak geçmesinden yakınarak 1.Sanayi bölgesi olarak tescillenmesini istiyorlar.

Bine yakın işçinin çalıştığını Alüminyum da Türkiye’nin en yoğun pres gücü birim alanı oluştuğu hafif sanayi bölgesinde ki sanayicilerimiz; “Şuanda sanayimizin adı yok. Adres olarak da Alaylar 2 mah. 860 sok. olarak geçiyor. Bu durum sanayiyi tanımayan ve bizimle iş yapmak isteyen firmalarca bir prestij kaybına neden oluyor. İmar İskân Bakanlığına gidilerek sanayi bölgemizin 1. Sanayi bölgesi olarak adının tescillenmesini ve yeniden adres tanımlanmasının yapılmasını istiyoruz.” dediler.

Şuanda hafif sanayi bölgesinin yeni kurulan organize sanayi gibi önem arz ettiğini ama kendilerinin sahipsiz olduklarını söyleyen hafif sanayi fabrika yetkilileri; “Buraya mal almak için dışarıdan önemli firma yetkilileri geliyor. Şuanda ki sanayi bölgemizin durumu iç açıcı değil. Çevre düzenlemesi yok. Giriş kapıları yok. Sanayiyi gösteren levhalar yok. Güvenliğimiz yok. 24 saat bekçisi olan, geceleri kapıları kapalı, emniyetli bir sanayi bölgesi olmasının bizler açısından ve Seydişehir açısından çok önemli.” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.