SANCAK MEHTER’DEN KUĞULU’DA HALK KONSERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2018 - 02:27, Güncelleme: 03.07.2018 - 02:27
 

SANCAK MEHTER’DEN KUĞULU’DA HALK KONSERİ

Seydişehir Sancak Mehter Derneği Kuğulu Park Mesire Alanı’nda ücretsiz halk konseri verdi.

2012 yılında kurulan, kısa zamanda çevre il ve ilçelerde adından sıkça bahsettiren Seydişehir Sancak Mehter Takımı, yazın gelmesiyle programlarına hız vererek; köy şenlikleri, yayla şenlikleri, düğün, açılış gibi organizasyonlarda görev almaya başladı. Kadrosunu genişleten takım bünyesinde müzik öğretmeni, imam hatip ve profesyonel sanatkârlara da yer veriyor. Takım adına açıklama yapan Başkan Ümit Demirci: “Amacımız sadece bir yerlere gidip mehter marşı söylemek değil. Biz Seydişehir’in öz evlatları olarak bu şehre aşığız. İşimizi aşkla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizlerden manevi desteğini esirgemeyen başta Seydişehir halkımıza, yetkililere ve basınımızın birbirinden değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Program yürekleri kabartan marşlarla sona erdi.  
Seydişehir Sancak Mehter Derneği Kuğulu Park Mesire Alanı’nda ücretsiz halk konseri verdi.

2012 yılında kurulan, kısa zamanda çevre il ve ilçelerde adından sıkça bahsettiren Seydişehir Sancak Mehter Takımı, yazın gelmesiyle programlarına hız vererek; köy şenlikleri, yayla şenlikleri, düğün, açılış gibi organizasyonlarda görev almaya başladı. Kadrosunu genişleten takım bünyesinde müzik öğretmeni, imam hatip ve profesyonel sanatkârlara da yer veriyor.

Takım adına açıklama yapan Başkan Ümit Demirci: “Amacımız sadece bir yerlere gidip mehter marşı söylemek değil. Biz Seydişehir’in öz evlatları olarak bu şehre aşığız. İşimizi aşkla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizlerden manevi desteğini esirgemeyen başta Seydişehir halkımıza, yetkililere ve basınımızın birbirinden değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Program yürekleri kabartan marşlarla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.