SARAY BAKLİYAT PAKETLEME TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.12.2022 - 15:39, Güncelleme: 13.12.2022 - 15:39
 

SARAY BAKLİYAT PAKETLEME TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Seydişehir Hafif Sanayi Bölgesi çevre yolu üzerinde Yunus Karpuz Ltd. Şti.’ne bağlı bakliyat ürünlerini paketleme tesisi faaliyete geçti.

Tesiste ilk etapta fasulye ve nohut ürünlerinin 1 kg. ‘dan 25 kg.’ a kadar paketlemesi yapılıyor. İleriki safhada ise mercimek, bulgur, mısır gibi diğer bakliyat ürünlerinin de paketlemesine geçileceği ve 50, 100 ve 150 kg. olarak paketlemeler de yapılacağı öğrenildi. Daha öncede Saray ismiyle market açan ve bu markayla marketler zincirine dönüşmeyi planlayan Yunus Karpuz Ltd. Şti. yeni açmış olduğu Saray Bakliyat Paketleme Fabrikasıyla da ilçemizin bakliyat markası olarak bölgeye hizmet edecek. Yunus Karpuz Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz; Türkiye genelinde aranan marka haline gelmeyi ve ihracatta da daha güzel bir potansiyel elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.     
Seydişehir Hafif Sanayi Bölgesi çevre yolu üzerinde Yunus Karpuz Ltd. Şti.’ne bağlı bakliyat ürünlerini paketleme tesisi faaliyete geçti.

Tesiste ilk etapta fasulye ve nohut ürünlerinin 1 kg. ‘dan 25 kg.’ a kadar paketlemesi yapılıyor. İleriki safhada ise mercimek, bulgur, mısır gibi diğer bakliyat ürünlerinin de paketlemesine geçileceği ve 50, 100 ve 150 kg. olarak paketlemeler de yapılacağı öğrenildi.

Daha öncede Saray ismiyle market açan ve bu markayla marketler zincirine dönüşmeyi planlayan Yunus Karpuz Ltd. Şti. yeni açmış olduğu Saray Bakliyat Paketleme Fabrikasıyla da ilçemizin bakliyat markası olarak bölgeye hizmet edecek.

Yunus Karpuz Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karpuz; Türkiye genelinde aranan marka haline gelmeyi ve ihracatta da daha güzel bir potansiyel elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.  

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.