SEBİDOS ekibi Cumhuriyetin 100. yılı için pedal çevirdi

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.10.2023 - 22:37, Güncelleme: 23.10.2023 - 22:38
 

SEBİDOS ekibi Cumhuriyetin 100. yılı için pedal çevirdi

SEBİDOS ekibi Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için Murtiçi -Manavgat -Alanya bisiklet turu düzenledi.

Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlamak için SEBİDOS ekibinden bisiklet sporu ile ilgilenen 24 kişi, 82 km Murtiçi-Manavgat-Alanya bisiklet turunu düzenlediler. Zaman  zaman ilçemizdeki dış mahallelere ve yakın ilçelere bisiklet turu düzenleyen dernek üyelei bu sefer Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlamak için Murtiçi-Manavgat- Alanya güzergahını seçtiler. Ekip bisiklet sporunda doğa ile iç içe olmanın zevkini yaşarken Cumhuriyetimizin 100. yılını anmak için böyle bir tur düzenlediklerini söylediler.
SEBİDOS ekibi Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için Murtiçi -Manavgat -Alanya bisiklet turu düzenledi.

Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlamak için SEBİDOS ekibinden bisiklet sporu ile ilgilenen 24 kişi, 82 km Murtiçi-Manavgat-Alanya bisiklet turunu düzenlediler.

Zaman  zaman ilçemizdeki dış mahallelere ve yakın ilçelere bisiklet turu düzenleyen dernek üyelei bu sefer Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlamak için Murtiçi-Manavgat- Alanya güzergahını seçtiler.

Ekip bisiklet sporunda doğa ile iç içe olmanın zevkini yaşarken Cumhuriyetimizin 100. yılını anmak için böyle bir tur düzenlediklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.