SEBİDOSDER KURULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 03:38, Güncelleme: 13.12.2019 - 03:38
 

SEBİDOSDER KURULDU

Seydişehir’de bir süredir dağcılık ve bisiklet sporları yapan bir grup dernekleşerek Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’ni kurdu.

Seydişehir’in muhteşem parkurları ve doğası olduğunu söyleyen bisiklet ve doğa sporcuları, Günaydın Tesisleri’nde 2 Kasım 2019’da yaptıkları toplantıda dernekleşme kararı aldılar. Bisiklet ve doğa sporcuları, önce bisiklet festivali yapmayı düşündüklerini, daha sonra da “Neden dernek kurmayalım, böyle büyük faaliyetler ancak bir dernekle yürür” düşüncesiyle Sebidosder Derneği’ni kurdular. Kuruluşu gerçeleştirilen Sebidoster Derneği’nin Başkanlığı’na Ali Öz’ün getirildiği, derneğin yönetim kurulu da Hüseyin Kara, Ömer Aşçı, İbrahim Dağlı, Hasan Yıldız, Ali Osman Topaç, Ayça Altınkaya, Dayanç Anıl Aksun, Ahmet Ustaoğlu, Ömer Aydoğdu, Necdet Uçar, Tayfun Koyuncu, Süleyman Kılınç, Bekir Bozçiçek, Hüseyin Gülpınar, Mehmet Yılmaz’dan oluşuyor. Hacıseyitali Mahallesi Atatürk Caddesi’nde No: 36’da faaliyet gösterecek olan derneğe büyük bir ilginin olduğu, yeni almasına rağmen şu anda üye sayısının 35’i geçtiği öğrenildi. Derneğin en büyük gayesi çevreye ve doğaya saygılı, sağlıklı insan olunmasına katkı sunmak olduğunu belirten Dernek Başkanı Ali Öz “Derneğimize katılmak isteyen tüm dostlarımızı bekliyoruz” diyerek bisiklet ve doğa sporu severleri Sebidosder Derneği’ne katılmaya davet etti.
Seydişehir’de bir süredir dağcılık ve bisiklet sporları yapan bir grup dernekleşerek Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’ni kurdu.

Seydişehir’in muhteşem parkurları ve doğası olduğunu söyleyen bisiklet ve doğa sporcuları, Günaydın Tesisleri’nde 2 Kasım 2019’da yaptıkları toplantıda dernekleşme kararı aldılar.

Bisiklet ve doğa sporcuları, önce bisiklet festivali yapmayı düşündüklerini, daha sonra da “Neden dernek kurmayalım, böyle büyük faaliyetler ancak bir dernekle yürür” düşüncesiyle Sebidosder Derneği’ni kurdular.

Kuruluşu gerçeleştirilen Sebidoster Derneği’nin Başkanlığı’na Ali Öz’ün getirildiği, derneğin yönetim kurulu da Hüseyin Kara, Ömer Aşçı, İbrahim Dağlı, Hasan Yıldız, Ali Osman Topaç, Ayça Altınkaya, Dayanç Anıl Aksun, Ahmet Ustaoğlu, Ömer Aydoğdu, Necdet Uçar, Tayfun Koyuncu, Süleyman Kılınç, Bekir Bozçiçek, Hüseyin Gülpınar, Mehmet Yılmaz’dan oluşuyor.

Hacıseyitali Mahallesi Atatürk Caddesi’nde No: 36’da faaliyet gösterecek olan derneğe büyük bir ilginin olduğu, yeni almasına rağmen şu anda üye sayısının 35’i geçtiği öğrenildi.

Derneğin en büyük gayesi çevreye ve doğaya saygılı, sağlıklı insan olunmasına katkı sunmak olduğunu belirten Dernek Başkanı Ali Öz “Derneğimize katılmak isteyen tüm dostlarımızı bekliyoruz” diyerek bisiklet ve doğa sporu severleri Sebidosder Derneği’ne katılmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.