SEFA KOYUNCU VEFAT ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2015 - 02:54, Güncelleme: 05.08.2015 - 02:54
 

SEFA KOYUNCU VEFAT ETTİ

Seydişehir?de Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajans- SEY TV - Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yapan Gazeteci Yazar Sefa Koyuncu vefat etti.

Seydişehir’de önemli yerlerde  görev alan Sefa Koyuncu, Etibank Alüminyum Tesisleri Araştırma Laboratuarların da laborant ve teknisyen olarak çalıştı. Gazeteciliğe 1976’da, Türkiye gazetesi Seydişehir temsilcisi ve muhabiri olarak başladı. Bölgede uzun yıllar aktif gazetecilik ve Seydişehir Postası’nda yaklaşık sekiz yıl başyazarlık yaptı. Seydişehir Haber gazetesi ile Hilâl dergisinde yazdı. Bu yıllarda şiirleri, İstanbul merkezli “Türkiye’de ve dünyada Sabah” gazetesinde yayınlandı. Türkiye gazetesinin haftalık eki Türkiye Pazar’da, “Pazar Muhabbeti” sütun başlığıyla yazılar kaleme aldı (1992). Seydişehir Televizyonunda (SEY TV), programlar hazırladı ve sundu. İki dönem Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı yaptı. Çeşitli ödüller aldı. Toroslar Gazetesi olarak merhum Sefa Koyuncu’ya Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Seydişehir?de Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajans- SEY TV - Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı yapan Gazeteci Yazar Sefa Koyuncu vefat etti.

Seydişehir’de önemli yerlerde  görev alan Sefa Koyuncu, Etibank Alüminyum Tesisleri Araştırma Laboratuarların da laborant ve teknisyen olarak çalıştı. Gazeteciliğe 1976’da, Türkiye gazetesi Seydişehir temsilcisi ve muhabiri olarak başladı. Bölgede uzun yıllar aktif gazetecilik ve Seydişehir Postası’nda yaklaşık sekiz yıl başyazarlık yaptı. Seydişehir Haber gazetesi ile Hilâl dergisinde yazdı. Bu yıllarda şiirleri, İstanbul merkezli “Türkiye’de ve dünyada Sabah” gazetesinde yayınlandı. Türkiye gazetesinin haftalık eki Türkiye Pazar’da, “Pazar Muhabbeti” sütun başlığıyla yazılar kaleme aldı (1992). Seydişehir Televizyonunda (SEY TV), programlar hazırladı ve sundu. İki dönem Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı yaptı. Çeşitli ödüller aldı.

Toroslar Gazetesi olarak merhum Sefa Koyuncu’ya Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.