ŞEHİDİMİZ KETENLİ MAHALLESİNDE DEFNEDİLECEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2016 - 01:19, Güncelleme: 24.08.2016 - 01:19
 

ŞEHİDİMİZ KETENLİ MAHALLESİNDE DEFNEDİLECEK

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Er Hüseyin Kavalbacak’ın cenazesi yarın (24 Ağustos Çarşamba günü) ikindi namazına müteakip Ketenli Mahallesinde defnedileceği öğrenildi. Terhise 1.5 ay kaldığı ve bekar olduğu öğrenilen şehidimiz Hüseyin Kavalbacak’ın,  oldukça mütevazi olan Ketenli mahallesindeki baba ocağını büyük bir acı kapladı.    

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Er Hüseyin Kavalbacak’ın cenazesi yarın (24 Ağustos Çarşamba günü) ikindi namazına müteakip Ketenli Mahallesinde defnedileceği öğrenildi.

Terhise 1.5 ay kaldığı ve bekar olduğu öğrenilen şehidimiz Hüseyin Kavalbacak’ın,  oldukça mütevazi olan Ketenli mahallesindeki baba ocağını büyük bir acı kapladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.