Şehidimiz Şehit kuzeninin yanına defnedilecek

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2020 - 10:47, Güncelleme: 02.06.2020 - 10:47
 

Şehidimiz Şehit kuzeninin yanına defnedilecek

Şehit haberini aldığımız Burak Aydoğan şehit olan kuzeni Emre Horoz’un yanına defnedilecek.

Siirt’in Pervari ilçesinde şehit olan hemşerimiz Burak Aydoğan’ın gece operasyona giderken içinde bulunduğu askeri aracın viraj alamayarak uçuruma yuvarlandığı ve bu şekilde şehit olduğu öğrenildi.  Şehidimizin 2016 yılında terör saldırısı sonucu şehit düşen teyzesinin oğlu polis Emre Horoz’un yanına defnedileceği edinilen bilgiler arasında. Şehit astsubay Celal Özcan’ın eşinin de astsubay olduğu, cenaze töreni için görevli olduğu Aydın’dan Antalya’ya geleceği öğrenildi. 1 yıllık astsubay olan hemşerimiz şehit Celal Özcan’ın ilk görev yerinin Siirt olduğu da edinilen bilgiler arasında. Şehit Burak Aydoğan’ın ise yeni evli olduğunun öğrenilmesi herkesi bir kez daha üzdü.   BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 
Şehit haberini aldığımız Burak Aydoğan şehit olan kuzeni Emre Horoz’un yanına defnedilecek.

Siirt’in Pervari ilçesinde şehit olan hemşerimiz Burak Aydoğan’ın gece operasyona giderken içinde bulunduğu askeri aracın viraj alamayarak uçuruma yuvarlandığı ve bu şekilde şehit olduğu öğrenildi. 

Şehidimizin 2016 yılında terör saldırısı sonucu şehit düşen teyzesinin oğlu polis Emre Horoz’un yanına defnedileceği edinilen bilgiler arasında.

Şehit astsubay Celal Özcan’ın eşinin de astsubay olduğu, cenaze töreni için görevli olduğu Aydın’dan Antalya’ya geleceği öğrenildi. 1 yıllık astsubay olan hemşerimiz şehit Celal Özcan’ın ilk görev yerinin Siirt olduğu da edinilen bilgiler arasında.

Şehit Burak Aydoğan’ın ise yeni evli olduğunun öğrenilmesi herkesi bir kez daha üzdü.

 

BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.