Şehidimiz Taraşcı Kasabasında Uğurlanacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2016 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2016 - 09:14
 

Şehidimiz Taraşcı Kasabasında Uğurlanacak

Seydişehir son şehidini yarın uğurluyor.

  Suriye operasyonlarında şehit olan İlçemizin Taraşcı Mahallesinden Piyade Kıdemli Çavuş Astsubay Okan Altıparmak'ın naaşı yarın Taraşcı Mahallesine ulaşacak.   Edinilen bilgiye göre Salı günü(27.12.2916) ikindi namazı  namazına  müteakip son yolculuğuna uğurlanacak, şehidimizin namazı Taraşcı Mahallesi meydanında kılınacak namazdan sonra Taraşcı Mahallesi mezarlığına defin olacak.
Seydişehir son şehidini yarın uğurluyor.

 

Suriye operasyonlarında şehit olan İlçemizin Taraşcı Mahallesinden Piyade Kıdemli Çavuş Astsubay Okan Altıparmak'ın naaşı yarın Taraşcı Mahallesine ulaşacak.

 

Edinilen bilgiye göre Salı günü(27.12.2916) ikindi namazı  namazına  müteakip son yolculuğuna uğurlanacak, şehidimizin namazı Taraşcı Mahallesi meydanında kılınacak namazdan sonra Taraşcı Mahallesi mezarlığına defin olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.