Şehidimizin cenaze namazı kılındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2020 - 06:51, Güncelleme: 02.06.2020 - 06:51
 

Şehidimizin cenaze namazı kılındı

Siirt’in Pervari ilçsinde operasyona giderken askeri aracın uçurumdan yuvarlanması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Burak Aydoğan’ın cenaze namazı kapalı Pazar yerinde kılındı.

Akşam 19.00 sularında ilçemize getirilen şehidimizin cenaze namazını Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu kıldırdı. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakcı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta,  Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ,Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkan Mehmet Tutal ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazında şehidimizin anne ve babası ayakta durmakta zorlanırken çok sayıda seveni ve yakınları büyük acı içerisindeydi. Pandemi olmasına rağmen maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak cenaze namazına katılan çok sayıda hemşerimiz şehidimizi yalnız bırakmadı. Cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı defnedilmek üzere Akyol Mezarlığı’nda bulunan şehitliğe götürüldü. BÜŞRA AKSAKBAĞI AY   
Siirt’in Pervari ilçsinde operasyona giderken askeri aracın uçurumdan yuvarlanması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Burak Aydoğan’ın cenaze namazı kapalı Pazar yerinde kılındı.

Akşam 19.00 sularında ilçemize getirilen şehidimizin cenaze namazını Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu kıldırdı. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakcı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta,  Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ,Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkan Mehmet Tutal ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazında şehidimizin anne ve babası ayakta durmakta zorlanırken çok sayıda seveni ve yakınları büyük acı içerisindeydi.

Pandemi olmasına rağmen maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak cenaze namazına katılan çok sayıda hemşerimiz şehidimizi yalnız bırakmadı.

Cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı defnedilmek üzere Akyol Mezarlığı’nda bulunan şehitliğe götürüldü.

BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.