Şehidimizin cenaze programı belli oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2020 - 11:45, Güncelleme: 02.06.2020 - 11:45
 

Şehidimizin cenaze programı belli oldu

Şehidimiz Burak Aydoğan’ın cenaze namazının yağmur nedeniyle kapalı alan olan Pazar yerinde kılınacağı daha sonra Akyol Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedileceği öğrenildi.

İkindi namazından sonra saati netleşecek olan cenaze namazının içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle Pazar yerinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak kılınacağı öğrenildi. Namazın ardından şehidimizin cenazesi askeri cenaze aracı ile defnedilmek üzere Akyol Mezarlığı’da şehit kuzeni Emre Horoz’un da bulunduğu şehitliğe götürülecek. Şehidin defnedileceği yere şerit çekilerek sadece akrabaları alınırken, vatandaşlar da mezarlıkta şeridin dışında, salgın kurallarına uyarak katılabilecek. Uzman Çavuş Burak Aydoğan ve Astsubay Celal Özcan’ın naaşları Siirt’te gerçekleşecek askeri törenin ardından saat 14.30’da memleketlerine yolcu edilecek. Seydişehirli olan şehit Celal Özcan’ın naaşı ailesinin Antalya’da yaşaması nedeniyle orada defnedilecek. Uçak Antalya’ya şehidimizi bıraktıktan sonra şehit Burak Aydoğan’ın naaşını Konya’ya getirecek. Daha sonra şehidimiz buradan teslim alınarak Seydişehir’e baba ocağına getirilecek. İki şehidimizin naaşları da eş zamanlı olarak defnedilecek.   BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 
Şehidimiz Burak Aydoğan’ın cenaze namazının yağmur nedeniyle kapalı alan olan Pazar yerinde kılınacağı daha sonra Akyol Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedileceği öğrenildi.

İkindi namazından sonra saati netleşecek olan cenaze namazının içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle Pazar yerinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak kılınacağı öğrenildi. Namazın ardından şehidimizin cenazesi askeri cenaze aracı ile defnedilmek üzere Akyol Mezarlığı’da şehit kuzeni Emre Horoz’un da bulunduğu şehitliğe götürülecek.

Şehidin defnedileceği yere şerit çekilerek sadece akrabaları alınırken, vatandaşlar da mezarlıkta şeridin dışında, salgın kurallarına uyarak katılabilecek.

Uzman Çavuş Burak Aydoğan ve Astsubay Celal Özcan’ın naaşları Siirt’te gerçekleşecek askeri törenin ardından saat 14.30’da memleketlerine yolcu edilecek.

Seydişehirli olan şehit Celal Özcan’ın naaşı ailesinin Antalya’da yaşaması nedeniyle orada defnedilecek. Uçak Antalya’ya şehidimizi bıraktıktan sonra şehit Burak Aydoğan’ın naaşını Konya’ya getirecek. Daha sonra şehidimiz buradan teslim alınarak Seydişehir’e baba ocağına getirilecek.

İki şehidimizin naaşları da eş zamanlı olarak defnedilecek.  

BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.