ŞEHİDİN İSMİ DOĞDUĞU KÖYÜN OKULUNA VERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2019 - 12:10, Güncelleme: 30.10.2019 - 12:10
 

ŞEHİDİN İSMİ DOĞDUĞU KÖYÜN OKULUNA VERİLDİ

Lice ilçesi kırsalında geçen sene PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuş İsmail Cesur'un (28) ismi doğduğu köyün okuluna verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptığı açıklamada, vatan için canını veren şehitlere büyük bir minnet borçlu olduklarını belirtti. Şehit Cesur'un doğup büyüdüğü Dikilitaş ilk ve ortaokulun adının değiştirilmesi için ilgili bakanlığa başvuruda bulunduklarını belirten Kibar, "Bakanlık onayıyla okullarımıza Şehit İsmail Cesur ismini verdik. Şu an ilçemizdeki 6 okulumuzda şehitlerimizin isimleri yer alıyor. Burada rahat bir ortamda bulunuyorsak, bu şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Onları her zaman anıp okullarımızda yaşatacağız." dedi.
Lice ilçesi kırsalında geçen sene PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuş İsmail Cesur'un (28) ismi doğduğu köyün okuluna verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar yaptığı açıklamada, vatan için canını veren şehitlere büyük bir minnet borçlu olduklarını belirtti.

Şehit Cesur'un doğup büyüdüğü Dikilitaş ilk ve ortaokulun adının değiştirilmesi için ilgili bakanlığa başvuruda bulunduklarını belirten Kibar, "Bakanlık onayıyla okullarımıza Şehit İsmail Cesur ismini verdik. Şu an ilçemizdeki 6 okulumuzda şehitlerimizin isimleri yer alıyor. Burada rahat bir ortamda bulunuyorsak, bu şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Onları her zaman anıp okullarımızda yaşatacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.